Annons

Odds på Halmstads BK i Allsvenskan 2023

Spelschema, Halmstads BK

Hela spelschemat

Det blev en blixtvisit i Superettan för Halmstad som studsade tillbaka upp till Allsvenskan efter bara en säsong. Magnus Haglund fick fortsatt förtroende efter nedflyttningen 2021 och bör vara rätt så nöjd med truppen som han har till sitt förfogande, i varje fall om man ska ställa det i förhållande till övriga nedflyttningskandidater. Profilen Axel Boman har lämnat och likaså Sadat Karim, men de har å andra sidan hämtat in ett par intressanta namn. Lyckas Magnus Haglund med uppgiften att etablera Halmstad i svensk fotbolls finrum?

Läs om allsvenskans bästa spelare 2023!

Odds på Halmstads BK i Allsvenskan 2023

Halmstad gjorde ett starkt transferfönster om man har i åtanke att de är nykomlingar. Men, vi pratar också om ett klassiskt lag som kommer in på en niondeplats i den Allsvenska maratontabellen. Således är kraven på investeringar högre än vanligt och klubbens dragningskraft likaså. Vi tror att Halmstad klarar sig kvar men tittar istället på ett H2H spel. Halmstad före BP betalar 1.50 hos Expekt, ränta!

Allsvenskan 2023: Topp 8 Högsta odds Spelbolag
Halmstads BK 3,50

Information & Statistik: Varbergs BoIS FC

Halmstad BK:s styrkor

I och med ett aktivt transferfönster, med många tilltänkta förstärkningar in och få tunga tapp ut, så ser framförallt offensiven spännande ut. Alexander Johansson blev kvar i klubben och var spelaren med bäst målsnitt i den svenska elitfotbollen med 16 mål på 1200 spelade minuter. Anfallet har dessutom spetsats till ytterligare med Naeem Mohammed och Viktor Granath, två spelare som bägge smällde in över 20 mål den gångna säsongen för sina tidigare lag. 

Vilka är allsvenskans bästa mittfältare 2023?

Halmstad BK:s svagheter

Ett aktivt transferfönster betyder inte per automatik en bra säsong. De flesta värvningarna har hämtats från Superettan. Därför kan man också påstå att många av dessa värvningar är rena chansningar då det är högst oklart om de klarar av att ta steget upp till Allsvenskan. Time will tell!

Fakta om Halmstad BK:
 

Grundad: 1914
Hemmaplan: Örjans Vall (gräs), kapacitet 10 873
Tränare: Joakim Persson
Titlar: 4 SM-guld, 1 Svenska Cupen
Placering 2022: TVåa i Superettan

Halmstad BK:s Allsvenskan-historik

Klassiska HBK gör i år sin 56 allsvenska säsong, och i maratontabellen ligger klubben på en 9 plats. I den näst högsta serien har man spenderat 36 säsonger och Halmstad har verkligen varit en del av svensk toppfotboll sedan klubbens start. Klubben har 4 SM-guld och det senaste kom 2000. Svenska Cupen har man vunnit en gång och det var 1995. Nu siktar man på att bli ett stabilt lag i högsta divisionen igen och mannen som styr just nu är Magnus Haglund. 

Spelschema, Halmstads BK

Spelschema, Odds på Allsvenskan

Kommentarer

Feedback