Reklam

Halmstads BK

Halmstads BK är tillbaka i högsta serien efter att ha harvat några år i Superettan. Allting tyder på att laget kommer hålla sig kvar som nykomling. 2017 spelade laget senast i Allsvenskan men den gång blev det degradering direkt. Nu finns det bättre spelare och en starkare trupp som borde räcka till förnyat kontrakt.

Odds på Halmstads BK i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på Halmstads BK i Allsvenskan 2021. Halmstads BK måste skrälla rejält för att vinna Allsvenskan 2021. Att Halmstads BK skulle placera sig bättre än Häcken, IFK Göteborg eller Elfsborg och därmed bli "Bäst i Väst" är också något som får ses som en osannolikhet.

Halmstads BK: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 251,00 0.4%
Bäst i Väst 31,00 3%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

Halmstads BK:s styrkor

Laget har en hyfsad trupp med både rutinerat och ungt. Här finns på den rutinerade sidan Andreas Johansson och Dusan Djuric på 39 respektive 36 år. Att laget lyckades lösa Marcus Antonsson på lån kommer också vara ett lyft för klubben då de får in en hårt jobbande anfallare som definitivt laget inte hade haft råd med om det inte vore för Malmös vilja att låna ut honom.

Halmstads BK:s svagheter

Halmstad har kanske inte den bredaste truppen och skulle laget få skador på nyckelspelare kan det bli tufft. Men laget borde vara tillräckligt bra för att hålla sig kvar. Dessutom är lagets största stjärnor något till åren och kanske inte håller för 30 omgångar.

Halmstads BK:s Allsvenskan-historik

Halmstad har fyra SM-guld varav senaste kom 2000. År 2004 var laget också väldigt nära men förlorade guldet till Malmö i sista omgången. I tillägg har Halmstad också vunnit Svenska Cupen en gång år 1995. Totalt har laget 55 allsvenska säsonger i bagaget och totalt är Halmstad 9:a i allsvenskans maratontabell.

Kommentarer

Feedback