Reklam

IK Sirius

IK Sirius tränades förra säsongen av Henrik Rydström men tränas nu av Daniel Bäckström. Laget var väldigt starka under delar av förra säsongen men tappade på slutet. Man har dessutom tappat Vecchia som var den stora stjärnan. Men IK Sirius lär spela allsvensk fotboll även 2022, allt annat vore förvånande.

Odds på IK Sirius i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på IK Sirius i Allsvenskan 2021. IK Sirius är ett bottenlag i Allsvenskan 2021, detta är ett lag som antagligen kommer hålla sig kvar ytterliggare en säsong, men som behöver tillskott av bättre spelare för att bli något annat än ett bottenlag.

IK Sirius: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 201,00 0,49%
Bäst av Övriga 31,00 3,2%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

IK Sirius styrkor

IK Sirius spelar en fin fotboll med bra passningsspel och har många spelartyper som passar in. Där finns också spets i form av Sugita och en rutinerad målvakt genom David Mitov Nilsson. Det finns också andra bra spelare som Mohammed Saeid, Axel Bjrnström, Tim Björkström och Karl Larson. Nyförvärvet Marcus Mathisen ser också spännande ut.

IK Sirius svagheter

Laget hade en svag avslutning på Allsvenskan och har dessutom tappat sin största stjärna i form av Vecchia. Om det ska bli bättre än fjolårets tionde placering behöver Sirius spela bättre än vad man gjorde under slutskedet av säsongen då man avslutade direkt svagt. Daniel Bäckström är ny tränare men är oprövad som huvudtränare då han endast varit assisterande tränare förr.

IK Sirius Allsvenskan-historik

IK Sirius har totalt sju allsvenska säsonger och gör sin åttonde. Detta blir fjärde säsongen i rad för Uppsala-klubben. Trots att laget tillhör Sveriges fjärde största stad har man historiskt sätt haft det svårt att hålla sig kvar en längre period. Nuvarande streak är lagets längsta.

Kommentarer

Feedback