Reklam

Betway

Betway recension

Betway är en gigant inom spel på nätet och har under många år varit ett ledande spelbolag i Europa. Valet av Betway har inte varit lika ofta förekommande i Sverige, något som de nu försöker ändra på och gör en satsning även på den svenska marknaden. Förutom sport så erbjuds casino, bingo, poker och vegas. Men det vi kommer att inrikta oss på är just bettingen. Här kommer en ordentlig genomgång som ger dig all information du kan tänkas behöva om Betway.

Betway sponsrar Premier League laget West Ham United. De sponsrar även en rad andra sporter som tennis, dart, esport och hästkapplöpning. Trots att Betway inte har lika lång erfarenhet som de andra tunga spelbolagen i Europa har de ändå lyckats locka till sig mängder av spelare mycket tack vare deras attraktiva och enkla sajt. 2006 var året då spelbolaget grundades och väldigt mycket har hänt sedan dess.

Betway är ett hungrigt spelbolag som hela tiden strävar efter att bli bättre. Så ha höga förväntningar redan nu och för framtiden.

Betway fick sin svenska spellicens godkänd 2018-12-10. Nu kan alla som är bosatta i Sverige använda sig av alla Betways tjänster.

Marknader

Här hittar du odds och spel på sporter från hela världen och massvis av olika marknader. Allt ifrån trav till Australisk rugby. Något de valt att lägga en hel del fokus på är esporten. Du hittar mängder av odds på CS:GO, LoL, Dota 2 och så vidare. Dessutom är oddsen betydligt bättre på Betway än vad de är hos konkurrenterna.

Utöver esport rugby och trav finns det givetvis odds på alla toppligor i världen på diverse olika sporter.

Betway Livebetting

Livebetting är det perfekta botemedlet mot en avslagen match. Ett spel och ögonen blir fastklistrade på matchen, eller bakom kudden om det närmar sig slutminuten. Betway erbjuder mängder av olika liveodds på en plattform som fungerar väldigt bra. Den är enkel att använda samtidigt som den är snabb.

Klickar du dig in på en match får du upp en resultattavla där du kan följa matchens händelser. Vissa matcher streamas även så att ditt liveoddsande ska bli ännu roligare.

Hemsida

Sajten är ganska mörk men fortfarande tydlig. Menyerna är enkla att använda och hela upplevelsen flyter på väldigt bra. Det som kanske saknas för att Betway ska få högsta betyg i användarvänlighet är en sökfunktion. Men de har löst det snyggt med snabblänkarna till vänster på sajten samt möjligheterna till bra överblickar.

Designen är snygg, den känns väldigt sportig och snabb. Gillar man det lite enklare och mer stilrena är Betway ett klockrent val.

Betway Sport

Betway Mobil

Betway har en nedladdningsbar mobilapplikation som du kan ladda ner till din smartphone eller surfplatta. Det funkar även alldeles utmärkt att gå in på Betway direkt via mobiltelefonens webbläsare. Applikation är väldigt bra och det känns som att allt finns med utan att det någon gång blir rörigt. Precis som på datorn är laddningstiderna obefintliga så räkna med att allt går blixtsnabbt.

Att spela via mobilen är perfekt för dig som ofta är på språng, inte har tillgång till dator eller helt enkelt föredrar det flexibla alternativet. Kanske befinner du dig live på en ishockeymatch och ser hur det en laget har tagit över mer och mer. Då kan du snabbt gå in på appen, lägga ditt odds och sedan hålla tummarna.

Insättningsalternativ

Att göra en insättning är väldigt enkelt och när du valt metod och fyllt i uppgifterna tar det bara någon sekund innan pengarna når ditt spelkonto. Du kan göra en insättning med ditt Visa- och MasterCard. Även en rad olika e-plånböcker som Skrill och Neteller går utmärkt att använda. Du kan göra en direktöverföring från din internetbank om du vill det. Alla överföringar är helt säkra och Betway är ett seriöst spelbolag. Dina personliga uppgifter är alltid i trygga händer.

Skulle du sedan bestämma dig för att göra ett uttag gör du det enklast med samma metod som du satte in pengar. Hur lång tid ett uttag tar beror helt och hållet på vilken metod du väljer att använda dig utav. Men inte längre än fem bankdagar.

Support

Hos Betway har du tillgång till kundtjänst dygnet runt alla årets dagar. Så skulle du stöta på något problem eller ha några frågor, tveka inte då på att höra av dig till deras kundtjänst.

Du som spelare tas givetvis på största allvar och bemötandet är alltid trevligt. För att komma i kontakt med supporten kan du välja mellan live chatt, telefon eller e-post.

Slutsats

Ett spelbolag som man kan känna sig trygg hos när man spelar. De har även ett välsorterat och stort utbud av odds och olika marknader, du kommer alltid hitta något att spela på. Kundtjänsten är öppen dygnet runt till ditt förfogande, en trygghet bara det i sig. Designen och användarvänligheten håller mycket hög klass, vilket bidrar till att spelupplevelsen blir mycket bättre.

Som ny kund bosatt i Sverige kan du ta del av deras sportbonus. Bonusen ger dig 100% upp till 1000 SEK.

Omsättningskrav på sportbonusen är x6, Regler och villkor gäller, Endast spelare bosatta i Sverige,

Betway är ett stort spelbolag som har nöjda kunder över hela världen. Du har allt och lite till för att få en fulländad spelsession. Spelbolaget passar alla målgrupper och söker du efter ett stilrent spelbolag har du kommit rätt. Lycka till!

Betway kommentarer

Feedback