Reklam

Varbergs BoIS FC - Norrköping: Under 3,5 Mål

Matchcenter
17 maj 2021 at 18:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Varberg Energi Arena
14 maj 2021 at 10:22 (Uppdaterad 17 maj 2021 at 20:25) 14/05
9
0
Chans (över-under): 30-70%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Varberg har det kämpigt nere i botten av Allsvenskan och har en svår hemmamatch mot IFK Norrköping som fått upp farten efter en svajig inledning. Visst blev det enbart 1-1 hemma mot Degerfors men tre vinster, två oavgjorda och en förlust är ett okej facit för ”Peking”. För Varberg har det inte blivit samma poängskörd. Framförallt är det defensiven som inte fungerat då laget släppt in 13 mål vilket är mest av alla i serien. Bortalaget IFK Norrköping kliver in som favoriter men har helt klart ett odds med spelvärde. Samtidigt är det alltid svårt att veta vart vi har Varberg som alltid kan överraska och ta poäng.

Varberg behöver täppa till där bak

Efter 0-0 i premiären borta mot Mjällby var det nog inte många som tänkte att Varberg fem omgångar senare skulle stå på 13 insläppta mål. Laget har släppt in tre mål mot Hammarby, Malmö, Djurgården och IF Elfsborg. Visserligen svåra lag men ska Varberg hålla sig kvar i Allsvenskan bör de få bukt med sina problem i defensiven. Mot Hammarby senast hade Varberg ledningen fram till minut 67 men tappade både ledningen och släppte in ytterligare två mål under matchens sista 25 minuter. Tränare Joakim Persson har nog en del att fundera på inför den svåra hemmamatchen mot IFK Norrköping.

IFK Norrköping börjar komma igång

Starten var inget vidare för Richard Norlings IFK Norrköping. 1-1 i premiären mot Sirius följdes upp av förlust borta mot Djurgården. Men därefter tog Norrköping tre raka segrar mot Halmstad, Örebro och AIK. När de därför ställdes mot nykomlingen Degerfors på hemmaplan senast trodde nog de flesta att det skulle bli en planenlig seger. Framförallt efter att Adegbenro gjort 1-0 i den första halvleken. Men Degerfors kom tillbaka och kunde kvittera i den 57 minuten genom Saidi och 1-1 blev också slutresultatet. Men trots poängtappet är Norrköping tvåa i den ytterst jämna tabellen och man är också favoriter borta mot Varberg.

Fler odds och marknader på mötet mellan Varberg - IFK Norrköping hittas i vårat matchcenter!

En tät match mellan lagen - Speltips Varberg - IFK Norrköping

Även om Varberg läckt som såll under säsongsinledningen tror vi det kan bli en ganska målsnål match. Anledningen är att Joakim Persson måste prioritera försvarsspelet för att täppa igen de luckor som stått öppna under de sex första omgångarna. Allt annat vore direkt förvånande och samtidigt hade IFK Norrköping problem mot Degerfors. Vi tror det av denna anledning kan bli en målsnål match och spelar därför under 3,5 mål i matchen mellan Varberg och IFK Norrköping. 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback