Reklam

Mjällby AIF

Mjällby AIF var allsvenskans stora överraskning förra säsongen då nykomlingen slutade femma i tabellen som nykomling. Laget spelar sina hemmamatcher på vackra Strandvallen och firar sin tionde säsong i Allsvenskan. Mjällby har tappat vissa av sina spelare men har fått in intressanta spelare och ser ut att kunna nå en hyfsad placering 2021 även om ingen förväntar sig en placering med topp 5 som förra säsongen.

Odds på Mjällby AIF i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på Mjällby AIF i Allsvenskan 2021. Mjällby AIF är ett mittenlag under Allsvenskan 2021. Det krävs otaliga skrällar för att Mjällby ska vinna Allsvenskan eller "Bäst av övriga".

Mjällby AIF: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 101,00 0,99%
Bäst av Övriga 21,00 4,7%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

Mjällbys styrkor

Mjällby har en förmåga att få ut det bästa av spelare som inte alltid lyckats i andra klubbar. Ta lagkaptenen David Löfquist som är säkerheten själv på straffar. Tränare Christian Järdler kan det där med att få ut max av ett lagbygge vilket fjolårets femte plats visar. Laget är extremt jobbiga att möta och samtliga spelare ger verkligen allt i 90 minuter. Nu har laget fått in några intressanta spelare som Enoch Kofi Adu, Ivan Kricak, Josip Filipovic och Dån Klinkenberg. Kan Järdler fortsätta få ut maximalt av dessa spelare kan det bli ännu en rolig säsong för Mjällby.

Mjällbys svagheter

Stora delar av truppen må vara kvar men på pappret är det fortfarande inget lag som borde kunna sluta topp 5. Samtidigt var man inte det heller förra säsongen. Vad händer om Mjällby börjar prestera på den nivån som spelarna egentligen borde? I så fall kan det bli betydligt tuffare för Mjällby men även om det kanske inte blir en femte plats är det inget som tyder på att laget skulle åka ur.

Mjällbys Allsvenskan-historik

Mjällby har tidigare spelat 9 säsonger i Allsvenskan och aldrig tagit en titel. Laget har spelat i Allsvenskan på 70-talet, 80-talet och fanns också i högsta serien mellan 2010 - 2014. Efter att ha åkt ur 2014 tog det sex år innan laget var tillbaka i Allsvenskan 2020. Då blev det som sagt succé och det blir spännande att se vad Mjällby hittar på 2021.

Kommentarer

Feedback