Annons

Speltips : Slutsegrare Wimbledon: Jannik Sinner

1 juli 2024 at 14:00 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Uppdaterad
10
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 34%
Spelvärde: 153,00%
Lägsta spelbara odds: 2,94
Units: 10/10
Bethard Till Bethard
Det här spelet kan kategoriserar som dels ett långtidsspel så klart. Det är i skrivande stund flera månader till Wimbledon. Men också som en riktigt vass investering.

För jag ser faktiskt inte att oddsen ska sitta såhär när Wimbledon börjar i sommar. Det finns ingen logik i det. Det här handlar om att slutsegraroddsen som så ofta inte helt reagerat på vad som hänt på senare tid.

Tre spelare kan vinna Wimbledon. Varken mer eller mindre. Det är de tre bästa spelarna i världen, Sinner, Djokovic och Alcaraz. I ungefär den ordningen om jag får avgöra.

För även om det är extremt, verkligen extremt tajt. Om jag tvingades välja en favorit idag så hade jag valt Sinner. 

Men Djokovic vinner Wimbledon bara av att ställa sig på startlinjen, eller? 

Det är hans starkaste Grand Slam-turnering. Inget snack om det. Men titta bara på förra årets upplaga. Han vann inte, trots att han då var den bästa spelaren. Han lyckades förlora finalen mot Alcaraz. Nu i sommar tror jag motståndet kommer bli tuffare. 

Alcaraz är med igen och han är så klart en kandidat. Hur han utvecklas, det vet man aldrig. I teorin, notera i teorin, men han är den som har högst tak som spelare. Får han till allt till i sommar kan han vara angränsande till överlägsen när Wimbledon startar. Inte sannolikt, men inte omöjligt. 

Och så har vi Sinner som är den stora parametern. Sinner som redan tidigare år visat att han klarar gräs bättre och bättre, numera riktigt bra. Så lägger man till hans nivåhöjning på det. I början av säsongen 2024 har han inte bara varit bäst. Han har varit angränsande till överlägsen. 

Det är heller inte bara någon form han hittat, Sinner. Han har verkligen förbättrat till spel. Serven är klart vassare än för ett år sen och på gräs kommer det bli en jätteparameter nu i sommar. Han är den av de tre möjliga vinnarna som har den bästa serven numera. Att gå in med den utgångspunkten, det är intressant, särskilt som Sinner i början av året också varit bäst av de tre när bollen varit i spel. Lägg därtill att Sinner är den som vill ha det allra högsta tempot av de tre. Talar också för att gräset ska gynna honom. 

Nu låter det som att jag ser Sinner som någon slags storfavorit. Det gör jag absolut inte. I teorin kan han hinna tappa lite i form. Djokovic kommer säkert vara i ett annat, bättre skick i sommar. Alcaraz skulle kunna utvecklas under den här tiden. Det är otroligt jämnt mellan de tre men hade allt sett ut som idag när Wimbledon inleds, då hade jag definitivt sagt att Sinner är favorit och det väger väl ändå ganska tungt. Det är trots allt inte helt säkert att något ändras till i sommar.

Med andra ord, att placera ett spel på Sinner till 4,50 i odds att vinna Wimbledon i sommar. Det är nog en väldigt god investering.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback