Annons

Speltips : Slutsegrare US Open: Jannik Sinner

26 augusti 2024 at 01:00 - US Open
Uppdaterad
10
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 34%
Spelvärde: 153,00%
Lägsta spelbara odds: 2,94
Units: 10/10
Bethard Till Bethard
Enligt oddsen just nu är det inte lika troligt att Jannik Sinner vinner US Open 2024 som att Novak Djokovic eller Carlos Alcaraz gör det. Jag tycker det är tokigt.

Vi har haft en helt dominant spelare under den första hardcourtsäsongen 2024. Sinner sopade banan med allt och alla och har idag, den andra april, bara förlorat en match. Mot Alcaraz i Indian Wells, en match där han faktiskt var den bättre spelaren. I övrigt 22 matchvinster och titlar i Australian Open, Rotterdam, och Miami. Han har alltså spelat samtliga fyra stora turneringar på hardcourt i år och vunnit tre av dem. Skulle då den här spelaren vara den tredje mest troliga vinnaren av US Open segrare i år? Det finns liksom ingen logik i det. 

Vad är det logiska då?

Ja, skulle man sätta odds idag och man var tvungen att välja en favorit, ja, då hade man väl tagit Sinner. Jag hade i alla fall gjort det men med väldigt liten marginal.

Alcaraz kan utvecklas under det närmaste halvåret och gör han det, blir märkbart bättre, då är det nog han som är favorit när US Open drar igång. Djokovic? Ja, han ska ju knappast räknas bort. Fram till nu har han varit favorit i alla turneringar han spelat. Han kan mycket väl vara den som är stabilast och bara vinner US Open 2024 också.

Men som sagt. Som oddsen sitter idag. En investering på Sinner till 4,50 i odds, mycket god idé skulle jag säga då oddsen borde vara klart jämnare än de är. För det är svårt att komma runt det. Sinner är bäst i världen just nu. Man måste åtminstone ha med det i ekvationen. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback