Reklam

IFK Norrköping

IFK Norrköping fick en lysande start på Allsvenskan 2020 och ledde serien. Men sedan orkade Peking inte hålla samma nivå under resterande del av säsongen och föll i tabellen och blev inte ens topp 3. Nu har laget fortfarande samma stomme kvar med stjärnor som Sead Haksabanovic, Totte Nyman och Linus Wahlqvist.

Odds på IFK Norrköping i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på IFK Norrköping i Allsvenskan 2021. Norrköping är ett av topplagen i Allsvenskan 2021. Det är också det enda laget som kan utmana Malmö FF om titeln "Bäst av Övriga". - För att vinna denna titeln måste laget dock antagligen vinna Allsvenskan med tanke på att det i dagsläget ser ut som att Malmö FF kommer vinna Allsvenskan 2021.

IFK Norrköping: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 12,00 8,3%
Bäst av Övriga 4,50 22%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

IFK Norrköpings styrkor

Laget har en väldigt intressant trupp med både spets och bredd. Här finns stjärnor som Christoffer Nyman, Haksabanovic, Wahlqvist, Alexander Fransson och Jonathan Levi. Dessutom finns det en väldigt intressant spelare i Isak Bergmann Johannesson som fick sitt genombrott i fjol. Han kan mycket väl lämna i sommar för stora pengar vilket skulle stärka en redan stark ekomini. Norrköping har en trupp som egentligen innehåller det mesta. Att ha många stjärnor är en sak men att ha en så bred trupp borde kunna ta laget högre än fjolårets placering.

IFK Norrköpings svagheter

Förra säsongen var det kontinuiteten som blev klubbens fall. Laget ledde serien med åtta poäng men slutade ändå sexa i tabellen, 14 poäng upp till MFF. I år behöver laget prestera jämnare om det ska bli topp 3 eller till och med SM-guld. Dessutom kommer laget inte ha en av Allsvenskans bästa målvakter i form av Isak Pettersson längre.

IFK Norrköpings Allsvenskan-historik

IFK Norrköping har en lång historia i Allsvenskan och har hela 13 SM-guld vilket är tredje flest. Senaste guldet kom 2015 med nuvarande förbundskaptenen Janne Andersson som tränare. Men laget har behållit sin status som ett topplag och har en sund ekonomi, många bra spelare och vågar satsa. Därför ser framtiden ljus ut för IFK Norrköping.

Kommentarer

Feedback