Reklam

Varbergs BoIS FC

Varbergs BoIS var Allsvenskans kometnykomling. Alla trodde att laget skulle åka ur men istället blev det en elfte plats för nykomlingen. Nu har man visserligen tappat sin skyttekung i form av Selmani men samtidigt har man fått in intressanta spelare och har Jimmy Thelin som tränare.

Odds på Varbergs BoIS i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på Varbergs BoIS i Allsvenskan 2021. Varbergs BoIS är ett lag som vi inte har stora förhoppningar för. Varberg kommer få kämpa hårt för att inte bli nedflyttade till Superettan.

Varbergs BoIS: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 301,00 0,33%
Bäst av Övriga 31,00 3,2%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

Varbergs BoIS FC:s styrkor

Alla trodde att Varbergs BoIS skulle åka ur men så blev definitivt inte fallet för fjolårets nykomling. Laget var istället riktigt bra och förtjänade den placering som gjorde att man bland annat kom före klubbar som IFK Göteborg, Östersunds och Kalmar FF. Tränaren är den största tillgången då han verkligen vet hur man får ett lag att prestera över sin kapacitet.

Varbergs BoIS FC:s svagheter

Laget har tappat Astrit Selmani och Gustaf Norlin och det är den förstnämnde som blir det stora tappet. Hur klarar man att ersätta 15 mål? Robin Simovic och Simon Karlsson Adjei har plockats in med har inte Selmanis kapacitet. Dessutom har Varberg på pappret en ganska svag trupp men om det är någon som kan få ut maximalt av den är det Jimmy Thelin.

Varbergs BoIS FC:s Allsvenskan-historik

Som nykomling förra säsongen gjorde Varberg sin första allsvenska säsong någonsin. Därför finns det inte direkt någon allsvensk historia att tala om med undantag för 2020 då laget gjorde det bra och slutade 11:a.

Kommentarer

Feedback