Reklam

Malmö FF

Malmö FF är regerande svenska mästare och också mesta svenska mästare. ”Di Blåe” är också storfavoriter att vinna SM-guldet 2021 och har den bästa och bredaste truppen. Laget har också överlägset mest pengar av de allsvenska klubbarna samt den högst värderade truppen. Frågan är om de håller för favoritskapet och kan bärga sitt 22:a SM-guld 2021. Allt annat är en besvikelse för klubben som har som målsättning att vinna SM-guld och kvalificera sig till gruppspel i Europa varje säsong.

Odds på Malmö FF i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på Malmö FF i Allsvenskan 2021. Att något annat lag än Malmö FF vinner "Bäst av Övriga" är omöjligt. Att svenska spelbolag låter oss spela på detta känns nästan som ett skämt. Vidare är det också mycket sannolikt att Malmö FF vinner Allsvenskan 2021. Vi låser in dessa långtidsspel hos Unibet redan idag.

Malmö FF: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 2,50 40%
Bäst av Övriga 1,15 87%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

Malmö FF:s styrkor

Malmö har allsvenskans bästa trupp och det med marginal. Här finns stjärnor som Anel Ahmedhodzic, Anders Christiansen, Ola Toivonen, Jo Inge Berget, Oscar Lewicki och Sören Rieks. Man har också de mest spännande talangerna som Sebastian Nanasi och Amin Sarr.

På nästan varje position har Malmö två spelare som hade tagit plats i vilket annat lag som helst. Dessutom har klubben de ekonomiska musklerna att kunna förstärka i sommar och klubben har snarare fått fokusera på att göra sig av med spelare inför säsongen på grund av att truppen varit för bred.

Malmö FF:s svagheter

Försvaret och målvaktssidan är de största svagheterna i MFF. Johan Dahlin missade i princip hela förra säsongen och ersättaren Marko Johansson gjorde det visserligen bra men är inte en målvakt som inger något större förtroende. Frågan är om Dahlin ens kommer spela foboll i Malmö igen? Det kan mycket väl bli Marko som vaktar målet hela säsongen 2021.

I backlinjen är det också frågetecken med undantag på högerbacken där MFF har såväl Eric Larsson som Felix Beijmo. På vänsterbacken finns Jonas Knudsen men utöver sina långa inkast har han inte direkt någon spets och bakom honom finns inget alternativ. I mittförsvaret finns visserligen Anel Ahmedhodzic men han förväntas lämna i sommar och Lasse Nielsen är ingen mittback av hög kaliber ens med allsvenska mått. Franz Brorsson har ett utgående kontrakt och ryktas bort och Rasmus Bengtsson har lämnat. Därför är det i försvaret som de största svagheterna hittas i MFF.

Malmö FF:s Allsvenskan-historik

Med 21 SM-guld och 14 Cup-guld är det ingen annan som kan matcha Malmö FF:s historia i de svenska tävlingarna. Laget är också de enda som nått Champions League på 2000-talet och nådde final i tävlingen 1978/79 vilket man är ensamma med i Sverige. MFF har 85 allsvenska säsonger och är 1:a i allsvenskans maratontabell.

Kommentarer

Feedback