Reklam

Degerfors IF

Degerfors är tillbaka i finrummet vilket majoriteten av Sveriges fotbollsälskare uppskattar. Den lilla bruksorten är en av Sveriges mest klassiska klubbar och spelar sina hemmamatcher på Stora Valla som maximalt tar 7500 åskådare. Laget gick upp förra säsongen efter att ha slutat tvåa i Superettan bakom Halmstads BK.

Odds på Degerfors IF i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på Degerfors IF i Allsvenskan 2021. Degerfors gick som bekant upp till Allsvenskan från Superettan tillsammans med Halmstads BK denna säsong, Degerfors är inget lag som kommer att tävla om att vinna Allsvenskan. Snarare kommer laget kämpa för att hålla sig kvar i Allsvenskan.

Degerfors IF: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 251,00 0,3%
Bäst av övriga 51,00 1,9%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

Degerfors styrkor

Degerfors styrka ligger i det fina passningsspelet och det var det som tog de tillbaka till finrummet. Laget lär fortsätta på inslagen väg och har värvat klokt och noggrant för att få spelare som passar in i deras lagbygge och spelstil. Laget har fått behålla samtliga spelare med undantag för Axel Lindahl som gått till Bodø/Glimt och Jacob Ortmark som lämnat på Free Transfer precis som några andra spelare. Men de spelare klubben velat behålla har man också fått plus att det finns spännande nyförvärv som Anton Kralj, Sargon Abraham, Jonathan Tamimi och Nicklas Maripuu.

Degerfors svagheter

Laget har kanske inte den bredaste truppen i Allsvenskan och saknar också den där solklara stjärnan. Visst blir det spännande att se vad Sargon Abraham kan hitta på men att han som 30-åring är den högst värderade spelaren säger en del om truppbygget. Det finns inte den där spelaren som kan få sitt riktigt stora genombrott underifrån men samtidigt är det laget som hålla Degerfors kvar i Allsvenskan 2021.

Degerfors Allsvenskan-historik

Degerfors har en lång historia och grundades redan 1907. Totalt har laget spelat i Allsvenskan 29 säsonger och är nu tillbaka i högstadivisionen för första gången på många år. Laget har en titel genom historien vilket är en Svenska Cupen-sger 1993 men det har inte blivit något SM-guld än så länge.

Kommentarer

Feedback