Reklam

Mjällby - Häcken: Under 2,5 Mål

Matchcenter
17 maj 2021 at 18:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Strandvallen
14 maj 2021 at 11:18 (Uppdaterad 17 maj 2021 at 20:22) 14/05
10
0
Chans (över-under): 35-65%
Spelvärde: 111,80%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-1
Unibet Spela nu hos Unibet

Krisen är total hos BK Häcken som efter sex spelade matcher ligger sist i tabellen med endast två inspelade poäng. I senaste matchen hemma mot Örebro hade laget ledningen med 2-0 men lyckades på något outgrundligt sätt tappa ledningen till en förlust vilket gör att laget fortfarande inte vunnit i Allsvenskan 2021. För Mjällby är det ljusare tider efter en kvittering i matchens slutskede mot Halmstad och Mjällby har nu två vinster och en oavgjord på sina tre senaste matcher. Fortsätter Häckens totala kris även på Strandvallen eller kan de studsa tillbaka och börja ta poäng?

Mjällby har kommit igång

Listerlandet hade ingen rolig start på Allsvenskan med en oavgjord och två förluster på de tre inledande matcherna. Men därefter har det gått bättre för gulsvarta som besegrat Degerfors och Östersunds på hemmaplan samtidigt som de tog poäng borta mot Halmstad efter en kvittering i matchens slutskede. Nu behöver de fortsätta på inslagen väg men faktum är att laget varit väldigt starka hemma på Strandvallen. På tre hemmamatcher har det blivit sju poäng och noll insläppta mål.

BK Häcken har inget att glädjas åt

En av de tippade toppkandidaterna BK Häcken har haft en otroligt märklig säsongsöppning. Många trodde de kunde utmana om guldet men efter sex omgångar går det att påstå att laget redan är borta från guldstriden. Laget inledde med tre raka förluster innan man tog poäng borta mot Hammarby och IFK Göteborg. När laget därför hade en 2-0-ledning mot formsvaga Örebro trodde nog många att det vänt något. Men efter tre insläppta mål på tolv minuter är krisen nu total och BK Häcken är stensist i tabellen.

Allting talar för en målsnål match - Speltips Mjällby vs BK Häcken

Mer odds och marknader från mötet mellan Mjällby - Häcken finns i vårat matchcenter!

Har Andreas Alm lyckats gjuta in något självförtroende i BK Häcken eller kommer den horribla formen att fortsätta? Mot Mjällby borta blir det oavsett vilket en tuff match då Mjällby släpper in väldigt få mål på hemmaplan, noll hittills under säsongen. Samtidigt är det inte heller så att hemmalaget öser in mål, de har inte gjort fler än 1 mål i någon match och har totalt tre mål framåt på sex matcher. BK Häcken gjorde två mål senast mot Örebro men har i övrigt inte gjort mer än ett mål i någon match. Därför tippar vi att det också nu blir en målsnål match mellan de båda svartgula lagen. Vi väljer således att spela under 2,5 mål. 

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback