Reklam

Östersunds FK

Östersunds FK är förmodligen Sveriges minst omtyckta fotbollsklubb av svenska supportrar. Laget nådde Europa Leagues sextondelsfinal tack vare ekonomisk dopning och leds numera av tränare som hämtar inspiration från en Indisk sekt. Men trots alla negativa rubriker spelar Östersund i allsvenskan för sjätte året i rad 2021.

Odds på Östersunds FK i Allsvenskan 2021

Nedan listar vi odds på Östersunds FK i Allsvenskan 2021.

Östersunds FK: Allsvenskan 2021 Högsta odds Vinstchans Spelbolag
Vinner Allsvenskan 301,00 0,33%
Bäst av övriga 81,00 1,2%

ALLA ODDS PÅ ALLSVENSKAN

Östersunds FK:s styrkor

Laget var tippade att åka ur i fjol men höll sig kvar. Dock var avslutningen inte särskilt bra och om laget spelar likadant som i slutet blir det tufft att hålla sig kvar. Men klubbens styrka är att de verkar vara orörda av allt det som omgett klubben senaste åren. De har visserligen hamnat på undre halvan de senaste två säsongerna men klarar av att hålla sig kvar vilket är en styrka.

Östersunds FK:s svagheter

Ekonomin är åt helvete sedan länge och laget har värvningsförbud. Man har dessutom tappat Jordan Attah Kadiri och kan inte värva in en ersättare. Laget har långt ifrån den starkaste truppen i Allsvenskan och får det tufft att hålla sig kvar. De ekonomiska problemen, den svaga truppen och värvningsförbudet gör att klubben fortsätter ha det tufft.

Östersunds FK:s Allsvenskan-historik

Östersund nådde Allsvenskan för första gången 2016 och har sedan dess spelat i högsta serien. 2017 vann laget Svenska Cupen och fick kvala till Europa League. Det gjorde man med bravur och nådde sextondelsfinal där man ställdes mot Arsenal. Man åkte visserligen ur mot Arsenal men vann bortamötet med 2-1. Sedan dess har lagets kantat av den ena skandalen efter den andra och laget är inte direkt omtyckt inom svensk fotboll.

Kommentarer

Feedback