Annons

Tyskland - Fotbolls-EM 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Tyskland

Onsdag 19 juni 2024

18:00 Tyskland - Ungern


Söndag 23 juni 2024

21:00 Schweiz - Tyskland


Hela spelschemat

Efter några år av omstrukturering och förändringar i det tyska fotbollslandslaget kommer värdnationen till sommarens mästerskap med ny energi. Unga spelare som Kai Havertz, Jamal Musiala och Florian Wirtz har fått stort förtroende av den nya förbundskaptenen Julian Nagelsmann. Samtidigt finns ett par veteraner som Joshua Kimmich och Mats Hummels kvar i laget. Kombinationen av ungdomlig entusiasm och erfarenhet ser mycket lovande ut. I grupp A möter alltså tyskarna Ungern, Skottland och Schweiz – en grupp man ska vinna utan konstigheter.  

Tyskland: Odds Fotbolls-EM 2024

I tabellen nedan går vi igenom odds fotbolls em 2024 på Tyskland.

Odds på Tyskland Fotbolls-EM 2024 Högsta odds Spelbolag
Tyskland: Vinnare grupp A 1,22
Tyskland: Vinnare Fotbolls-EM 2024 6,00

Tysklands gruppspelsmatcher i Fotbolls-EM 2024

Nedan ser du Tysklands alla gruppspelsmatcher i Fotbolls-EM 2024.

Gruppspel: Omgång 1

Gruppspel: Omgång 2

Gruppspel: Omgång 3

Lagen i Grupp A 

Tysklands Grupp - Fotbolls-EM 2024

Nedan ser du hur det går för Tyskland i gruppspelet EM 2024.

Tysklands styrkor

  • Tekniskt briljanta
  • Nagelsmanns ledarskap

Rent taktiskt och tekniskt är det tyska landslaget briljanta. Med sin vassa offensiv kan man skapa stora problem för vilket lag som helst. Samtidigt är den välorganiserade defensiven ett stort plus när Tyskland ska kämpa om att ta sig tillbaka till den absoluta världstoppen. Tyskland har inte bara en drös av världsklasspelare – under Julian Nagelsmann har man fått ordning på samtliga lagdelar. Om den tyska maskinen får i gång maskineriet under sommarens mästerskap kan man gå hela vägen.

Tyskland Fotbolls-EM - Grupp F

Källa: ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL / AFP

Tysklands svagheter

  • Frågetecken defensivt
  • Mittbackarnas snabbhet

Inget lag är såklart helt felfria och även Tyskland har sina brister. Trots att den rutinerade backlinjen är otroligt skicklig finns det vissa frågetecken när man möter snabba och skickliga anfall. Mittbackarna i Tyskland har inte direkt snabbheten som sitt främsta vapen. Kommer den aningen åldrande backlinjen hinna med när motståndarna är snabbare? På det stora hela finns det såklart fler styrkor än svagheter hos tyskarna.

Tysklands väg till EM 2024

Eftersom Tyskland är värdnation för sommarens stora mästerskap behövde man inte kvala för att ta sig dit. Alla värdnationer är nämligen garanterade en plats i det mästerskap som spelas i landet. Men det vi kan säga är att tränaren Julian Nagelsmann har roterat och gett många olika spelare chansen i diverse träningsmatcher de senaste månaderna. Resultaten har varit blandade men i det stora hela har det funnits en positiv energi i laget.

Läs mer om Tysklands landslag på deras officiella hemsida: www.dfb.de/en

Tysklands EM-historik

Det tyska fotbollslandslaget, även känt som ”Die Mannschaft”, är en av de mest framåtstående och framgångsrika nationerna i världen. Det tyska landslaget spelade sin första officiella match mot Schweiz 1908 och sedan dess har tyskarnas prisskåp vuxit sig allt större. Man har vunnit VM-guld fyra gånger (1954, 1974, 1990, 2014) och EM-guld tre gånger (1972, 1980, 1996). Många stora fotbollslegendarer som Franz Beckenbauer, Gerd Muller och Lothar Matthäus har representerat det tyska landslaget. Landets bästa målskytt är Miroslav Klose med sina 71 fullträffar.

FAQ Tyskland EM 2024

Få svar på frågor om Tyskland i EM 2024 nedan.

Hur gick det för Tyskland i EM 2021?

Tyskland hamnade tvåa i sin grupp och fick därmed möta ett starkt engelsk landslag som enkelt kunde krossa de tyska EM-drömmarna i åttondelsfinalen.

Läs våra bästa speltips på EM

Spelschema, Tyskland

Onsdag 19 juni 2024

18:00 Tyskland - Ungern


Söndag 23 juni 2024

21:00 Schweiz - Tyskland


Spelschema, Odds EM 2024

Kommentarer

Feedback