Annons

Fotbolls EM - Grupp E: Odds, Speltips & Fakta

Uppdaterad
peter.foitzik peter.foitzik
Eftersom att jag är född på 80-talet tillhör jag den senare delen av Tipsextra-generationen. Laget i mitt hjärta är Tottenham Hotspur där jag som liten blev fascinerad av Gary Lineker främst, men även Paul Gascoigne givetvis. Som Spurs-supporter har man vant sig med en hel del motgång genom åren, men lite hopp har man fått på senare tid, först med de fina åren när Gareth Bale storspelade sig igenom Premier League och senare när Harry Kane slog igenom på allvar. Höjdpunkten är Champions League-finalen mot Liverpool 2019. Har svårt att se något toppa det inom de närmsta åren.

Är ganska old school i mitt tippande då jag föredrar 1X2, men slår gärna till med ett Asian eller Över/Under för att hitta lite fördelaktigare odds.
Visa mer
Show less

I grupp E är Belgien stora favoriter till att vinna och Odds EM 2024 kommer vara intressant. Belgien är nog det land som jublade allra mest när EM-lottningen var över. Man hamnade nämligen i samma grupp som Rumänien, Slovakien och play off-vinnaren Ukraina. Däremot kommer Belgien ha stor press på sig att vinna alla matcher i denna grupp och skulle man inleda svagt kan allt hända. Både Rumänien och Slovakien har stört stora nationer förut och det finns mycket kvalitet i dessa landslag. Ukraina ska aldrig underskattas heller. Men så länge belgarna sätter sitt spel ska de inte ha några problem med att lösa gruppsegern.

Odds vinnare Grupp E Fotbolls-EM 2024

Se odds nedan på nationerna i Fotbolls-EM grupp E av vilka som är favoriter till att vinna gruppen. Vinnare grupp E Fotbolls-EM 2024.

Vinnare Högsta odds Spelbolag
Belgien 1,40
Ukraina 6,50
Rumänien 7,00
Slovakien 11,00

Läs våra bästa speltips på EM

Tabell Grupp E - Fotbolls-EM 2024

Se tabellen för grupp E i Fotbolls-EM 2024 nedan.

Matcherna som spelas i Grupp E Fotbolls-EM 2024

Nedan ser du alla matcher som spelas i Grupp E under Fotbolls-EM 2024.

Omgång 1

  • 17/6-2024, 15.00: Rumänien - Vinnaren från Playoff B
  • 17/6-2024, 18.00: Belgien - Slovakien

Omgång 2

  • 21/6-2024, 15.00: Slovakien - Vinnaren från Playoff B
  • 22/6-2024, 21:00: Belgien - Rumänien

Omgång 3

  • 26/6-2024, 18.00: Slovakien - Rumänien
  • 26/6-2024, 18.00: Vinnaren från Playoff B - Belgien

Analys grupp E

Som vi varit inne på är Belgien stora favoriter att vinna sin grupp och dessutom outsider att vinna hela EM. Vi tippar inte de vinner EM men det finns definitivt chansen då laget har stjärnorna och stor rutin från tidigare mästerskap där laget som oftast går långt. 

Det finns egentligen inte mycket att säga om varken Rumänien eller Slovakien mer än att dom tillhör det sämre skiktet. Nu råkar de ha väldigt tur i lottningen och där med finns goda chanser till avancemang. 

Missa inte våra andra bettingtips på fotboll!

Genomgång av landslagen i Grupp E

Det finns många stora stjärnor i grupp E där Belgien jublar inför och kliver ut som stora favoriter. 

Belgien

Rumänien

Slovakien

Kommentarer

Feedback