Fotbolls-EM 2024 i Tyskland är fyllt med rutinerade världsstjärnor som Cristiano Ronaldo, Harry Kane och Luka Modric. Men det är också en turnering som bjuder på fler intressanta ungtuppar än på mycket länge. Flera av de unga spelarna har gjort avgörande insatser för sina klubblag detta året. Till exempel är Jude Bellingham en stor favorit att blir bästa unga spelaren i EM, där hemmaspelarna Jamal Musiala och såklart Florian Wirtz även finns med bakom i snacket. Vem kommer att vinna det åtråvärda priset som EM:s bästa unga spelare? Vi på Betting går igenom favoriterna till att vinna priset.

Odds bästa unga spelare EM 2024

Se oddsen för vem som blir "UEFA young player of the tournament 2024".

Spelare Högsta odds Spelbolag
Lamine Yamal 1,16
Jude Bellingham 10,00
Nico Williams 11,00
Kobbie Mainoo 17,00
Xavi Simons 17,00
Jamal Musiala 81,00
Arda Güler 101,00
Cole Palmer 101,00

Alla odds på EM 2024

Speltips bästa unga spelare fotbolls-EM 2024

Det vimlar av talang men vi tror att favoriten också håller för pressen. Jude Bellingham har visat att han är en spelare för de stora arenorna och i ett England som förväntas nå långt kommer Bellingham att kunna briljera. Konkurrensen är mördande men Bellingham har visat sig vara en otrolig spelare. Därför spelar vi Jude Bellingham som bästa unga spelare i EM 2024.

TILL EXPEKT!

Jude Bellingham

England Jude Bellingham

Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Jude Bellingham har etablerat sig rejält i Real Madrid och stod för flera avgörande insatser under säsongen i både La Liga som hans klubb vann, samt i Champions League där de vann finalen mot Borussia Dortmund. Nu är han hela turneringens favorit till att vinna bästa unga spelare och tittar vi på hans talang och form är det inte särskilt konstigt varför. Dessutom tillhör han England som förväntas gå väldigt långt i detta EM.

Jamal Musiala & Florian Wirtz visar vägen på hemmaplan?

Tyskland har ett väldigt intressant lag på pappret till EM på hemmamark. Julian Nagelsmann tog nyligen över rodret som förbundskapten och känslan säger att den unga tränaren fått ordning på den turbulenta fotbollsnationen. Två spelare som kommer vara nycklar till framgång är Florian Wirtz, som ledde sitt Leverkusen till den första ligatiteln i Bundesliga någonsin och Jamal Musiala som ständigt växt i Bayern München där han är en av de stora stjärnorna idag.

Lamine Yamal & Pedri lyfter Spanien

Blott 16 år gammal fick Yamal sitt stora genombrott i Barcelona där anfallaren haft en fantastisk säsong bakom sig. Hela 37 framträdanden i La Liga där det blev 5 mål och 5 assist. Lägg till ett snittbetyg på över 7.0 så förstår ni vilken klasspelare vi har att göra med i Spanien, många år framöver. Men är han tillräckligt mogen för att ta hem titeln som EM bästa yngling redan i år? Vårt svar är nej, mest för att vi inte håller det spanska landslaget speciellt högt här. För att vinna priset ska man ha gjort något alldeles extra för sin nation.

24 matcher blev det för Pedri under La Liga-säsongen i Barcelona. Den 21 åriga mittfältaren bråkade med en del skador men till sommarens EM bör han vara 100% redo att försöka lyfta det spanska landslaget där han fortfarande väntar på att göra sitt första mål. Att han rankas som en av mästerskapets bästa unga spelare råder ingen tvekan om, Pedri tillhör världens bästa mittfältare och vi skulle ej bli förvånade om han finns med i EMs bästa elva när vi summerar i Juli. Ska verkligen ej glömmas bort att nämna att Pedri fick priset som EM 2020 bästa unga spelare.

Får Cole Palmer chansen i EM?

Cole Palmer har etablerat sig som en stor profil för Mauricio Pochettinos Chelsea sedan han flyttade till Stamford Bridge från Manchester City förra sommaren. Även vi på Betting har såklart varit mycket imponerade av 22-åringen och tror att han kan vara ett alternativ för Englands förbundskapten Gareth Southgate vid sommarens EM i Tyskland.

22 mål och 11 assist blev det för den 22 åriga spelaren i sin debutsäsong för Londonklubben och med detta facit förtjänar Palmer verkligen speltid i EM där konkurrensen är blodig i det engelska landslaget. Helt klart en rolig outsider att plocka med till höga odds!

Bästa spelbolag med odds på bästa unga spelare i EM

Här listar vi bettingsidor med svensk licens som erbjuder odds på bästa unga spelare i EM. 

100% gratisspel upp till 2000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 2000 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds.Tillgänglig från 14/06/2024 00:00 till 14/07/2024 21:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

500 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Oddsboost på 2.00, max insats 500 kr, max vinst 1000 kr. Erbjudandet gäller fr.o.m 2024/06/13, 00:00 till 2024/07/14, 21:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

FAQ: Bästa unga spelare i EM 2024

Här får ni svaren på de vanligaste frågorna om de bästa unga spelarna i EM.

Vem blev den bästa unga spelaren i EM 2020?

Pedri fick utmärkelsen som EM:s bästa unga spelare 2020.

Vem är favorit att bli EMs bästa unga spelare 2024?

Spelbolagen har Lamine Yamal som favorit att bli den bästa unga spelaren i EM 2024.