Annons

England - Fotbolls-EM 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, England

Söndag 16 juni 2024

21:00 Serbien - England


Torsdag 20 juni 2024

18:00 Danmark - England


Tisdag 25 juni 2024

21:00 England - Slovenien


Hela spelschemat

Odds EM 2024 blir alltmer aktuellt då sommarens stora fotbollsfest närmar sig. England kommer till mästerskapet som en av de stora favoriterna till att vinna guldet. Om vi ser till vilka spelare Gareth Southgate har tillgång till har vi all rätt att förvänta oss mycket av det engelska landslaget. Även om Southgate har visat vilka spelare han tror på de senaste åren kommer han med största sannolikhet ha huvudvärk när han ska ta ut den slutgiltiga truppen. Engelsmännen håller allra högsta nivå och kommer bli livsfarliga i EM 2024. Danmark, Slovenien och Serbien borde inte bli några problem för England i grupp C.

England: Odds Fotbolls-EM 2024

I tabellen nedan går vi igenom Odds EM 2024 på England

Odds på England Fotbolls-EM 2024 Högsta odds Spelbolag
England: Vinnare grupp C 1,40
England: Vinnare Fotbolls-EM 2024 4,50

Englands gruppspelsmatcher i Fotbolls-EM 2024

Nedan ser du Englands alla gruppspelsmatcher i Fotbolls-EM 2024.

Gruppspel: Omgång 1

Gruppspel: Omgång 2

Gruppspel: Omgång 3

Englands Grupp - Fotbolls-EM 2024

Nedan ser du hur det går för England i gruppspelet EM 2024.

Englands styrkor

  • Otrolig bredd
  • Komplett landslag

Ett lag som England har såklart många styrkor. Förutom att man har några av de absolut bästa fotbollsspelarna i världen är bredden otroligt bred. Harry Kane, Phil Foden, Kyle Walker och Declan Rice… Ja namnen är många. På sätt och vis är England ett komplett fotbollslag där det finns mängder av världsklasspelare på varje position. Dessutom har Southgate tränat laget under en längre tid och an känner sina spelare väl. Det osar klass och kontinuitet över det engelska landslaget.

Englands svagheter

  • Straffläggningar

Det är inte helt enkelt att hitta direkta svagheter hos England. Landet har radat upp fina resultat de senaste åren och spelet har sett otroligt bra ut. Southgate har gjort ett strålande jobb och i EM 2020 tog man sig hela vägen till finalen – där man fick se sig besegrade av Italien på straffar. Rent spelmässigt finns det inte mycket att klaga på hos England. Däremot har engelsmännen varit svaga i straffläggningar när det gäller som allra mest. Det finns ett straffspöke hos England som man behöver bli av med för att vinna det där efterlängtade guldet.

Englands väg till EM 2024

Englands väg till EM skulle visa sig vara relativt enkel och bekväm. I kvalet ställdes man mot Malta, Nordmakedonien, Ukraina och Italien. Efter åtta spelade kvalmatcher stod England på 20 poäng med en målskillnad på 22:4. Inget annat lag i gruppen var nära på att knipa förstaplatsen i grupp C. Eftersom man säkrade avancemanget relativt tidigt kunde Southgate rotera och ge många spelare välbehövliga minuter inför mästerskapet. England levde upp till favoritskapet och gjorde ingen besviken.

Läs mer om Englands landslag på deras officiella hemsida: https://www.englandfootball.com/

Englands EM-historik

England är ett av de äldsta och mest klassiska landslagen inom fotbollen. Det engelska herrlandslaget, som även kallas för Three Lions, spelade sin första officiella match 1872 mot Skottland i Glasgow. England har spelat totalt 16 världsmästerskap samt 10 Europamästerskap. Landets största framgång kom 1966 då man vann VM-guld på hemmaplan. I dagsläget är laget rankat femma på FIFA-rankningen och landets bästa målskytt genom tiderna är Harry Kane med sina 61 mål.

FAQ England EM 2024

Få svar på frågor om England i EM 2024 nedan.

Hur gick det för England i EM 2021?

Det blev ett silver för Three Lions när de förlorade på straffar mot Italien på Wembley i London.

Läs våra bästa speltips på EM

Spelschema, England

Söndag 16 juni 2024

21:00 Serbien - England


Torsdag 20 juni 2024

18:00 Danmark - England


Tisdag 25 juni 2024

21:00 England - Slovenien


Spelschema, Odds EM 2024

Kommentarer

Feedback