Annons

Argentina - Mexiko: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
26 november 2022 at 20:00 - Fotboll, VM
Lusail Stadium (neutral)    Daniele Orsato
25 nov 2022 at 16:10 (Uppdaterad 26 nov 2022 at 21:58) 25/11
67
0

Fotbolls-VM 2022 gruppspelsomgång 2

Chans (1-X-2): 70-20-10%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
ComeOn Till ComeOn
Läs speltips på mötet mellan Argentina - Mexiko i grupp C VM 2022 som spelas på Lusail-stadion, lördag 26/11. Få odds hämtade från vårat matchcenter.

Argentina med fiasko i premiären

Argentina fick en drömstart på sitt mästerskap då Messi gav sitt land ledningen redan efter 10 minuter. Men det varade 48 minuter innan Saudiarabien kvitterade tre minuter in i andra halvlek och fullbordade vändningen i matchminut 53. Trots att nästan hela andra halvleken återstod lyckades inte Argentina göra mål och de tre viktiga poängen gick till Saudiarabien. Nu gäller det för Messi och co att ta sig samman, blicka framåt, gå all in för vinst mot Mexiko. Trots fiaskot i premiären är man klara favoriter mot nordamerikanerna. Innan mästerskapet var Argentina enligt oddsen en av favoriterna till guldet, men det krävs en uppryckning om de ska kunna klara av att först och främst ta sig till åttondelen.

Mexiko gick mållösa i premiären

Mexiko inledde sitt VM 2022 med att ta sig an Polen i en match som slutade 0-0. Att man fick med sig en poäng från första matchen kan man tacka den legendariska målvakten Ochoa för då han räddade straffen från Lewandowski. I övrigt var det en relativt jämn tillställning där båda lagen hade många chanser till att göra mål. Nu väntar ett tuffare motstånd och vill man ha med sig några poäng mot Argentina måste de bli mer effektiva i avsluten. I laget finns det många skickliga spelare men lagets absolut största stjärna är Hirving Lozano som spelar i Napoli. Han kan mycket väl komma att bli en viktig faktor om Mexiko ska ta sig långt i detta mästerskap.

Argentina fem senaste:

Argentina – Saudiarabien 1-2

Förenade - Arabemiraten 0-5

Argentina – Jamaica 3-0

Argentina – Honduras 3-0

Argentina – Estland 5-0

Läs våran förhandstitt på matchen här!

Mexiko fem senaste:

Mexiko – Polen 0-0

Mexiko – Sverige 1-2

Mexiko – Irak 4-0

Colombia – Mexiko 3-2

Peru – Mexiko 0-1

Mitt speltips Argentina – Mexiko

Argentina inledde som sagt sitt VM-äventyr med ett riktigt praktfiasko. För deras del gäller det att visa vad man går för. Man är trots allt solklara favoriter till att vinna gruppen och allt annat vore ett tungt bottennapp. Min känsla är dock att Messi och company tar sig och kragen och borstar av sig den tunga premiären. Mitt fotbolls-VM 2022 tips blir att Argentina vinner.

  • Upp till 750 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback