Premier Leagues 19:e omgång står för dörren vilket också innebär säsongens mittpunkt (inte för alla lag ännu pga uppskjutna matcher). Just nu har Manchester City ryckt åt sig en trepoängsledning framför jagande Liverpool.

Omgången innebär också den så kallade “Boxing Day” vilket är att i princip alla omgångens matcher varje år spelas på annandag jul. Boxing Day är en helgdag fullspäckad med Premier League-fotboll i nästan tolv timmar i sträck.

Traditionen började redan 1860 då Sheffield FC mötte Hallam FC på annandag jul, matchen kan ses som världens äldsta derby. Boxing Day är den omgång som kanske allra bäst illustrerar varför vi älskar brittisk fotboll, med tempofylld fotboll på en oftast vintersliten gräsmatta där spelarna är framburna av en vägg av mycket taggade fans.

Här hittar du alltid de senaste speltipsen!

Burnley – Everton, 26/12, 16:00

Hemmalaget haltar i tabellen med endast 15 spelade matcher och man är under nedflyttningsstrecket. Senaste och säsongens enda vinst kom 30 oktober gemma mot Brentford. Everton har haft en knackig höst med mycket skador och endast en bortavinst. Viktige Richarlison är skadad igen men målskytten Calvert-Lewin kan vara aktuell för spel för första gången sedan augusti. Upplagd för en kampfylld match, oddsen på kryss är fina.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Matchen slutar oavgjort 3,35

Manchester City – Leicester, 26/12, 16:00

Serieledaren Man City ångar på och har åtta raka segrar. Otroligt starka på hemmaplan. Leicester förlorade på straffar i veckan mot Liverpool i Carabao Cup. Jamie Vardy med känning i låret. Tror på vinst för City men Leicester kan störa och göra mål då man har en hög med vassa kontringsspelare. Lutar åt en målrik historia. Svårt att hitta fina odds, så får bli ett chansspel på Leicesters James Maddison som har visat fin målform och är given i laget just nu.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
James Maddison: Att göra mål i matchen 7,80

Norwich – Arsenal, 26/12, 16:00

Tung höst för Norwich då man parkerar sist i tabellen med endast en ynka hemmaseger. Arsenal är på gång efter den dåliga starten och ligger på fjärdeplats med fin form. Klart för semifinal i Carabao Cup efter seger mot Sunderland i veckan. Upplagt för många mål här med så får bli ett mer säkert tips med Över 2,5 mål.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Över 2.5 mål 1,79

Tottenham Hotspur – Crystal Palace, 26/12, 16:00

Spurs lyckades sno en poäng mot Liverpool senast och vann mot West Ham i Carabao Cup under veckan. Palace är svårbedömda och har bara en bortavinst hittills. Ettan känns given med tanke på att Son och Kane har börjat visa stigande form. Känns som att det kan lossna på allvar för Kane snart och han var förste målskytt senast och kan mycket väl göra samma bedrift igen: Harry Kane som förste målgörare är speltipset. 

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Harry Kane: Att göra matchens första mål 4,25

Glöm inte att kolla in vårat matchcenter för fler odds och marknader!

West Ham – Southampton, 26/12, 16:00

West Ham har tappat lite efter den otroliga starten och ligger just nu på femteplats. Man är dock starka på hemmaplan. Southampton ligger just nu relativ säker mark, endast en bortaseger så här långt och man verkar sakna den skadade offensiva duon Adam Armstrong och Che Adams. Hemmavinst känns troligt och oddset är ganska bra: West Ham vinner till oddset 1,89 @Betsson*.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
West Ham vinner matchen 1,86

Aston Villa – Chelsea, 26/12, 18:30

Steven Gerrard har verkligen lyft Aston Villa sedan han tillträdde som manager. Fortsätter man på det här spåret har laget snart häng på Europaplatser. Watkins har mycket fin form och kan ställa till det för Chelseas försvar. Chelsea har varit hårt coronadrabbat men spelade ändå med två oavgjorda matcher som följd. Vilket gjort att man sackat efter i toppstriden. Mycket fint odds på ett oavgjort resultat: Oavgjort med oddset 3,90 @Betsafe*.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Matchen slutar oavgjort 3,90

Brighton – Brentford, 26/12, 21:00

Graham Potters Brighton ser spelmässigt oftast bra ut men man har förtvivlat svårt att omvandla sitt spelövertag till mål. Endast 14 gjorda mål har man mäktat med. Brentford har varit en positiv överraskning såhär långt som nykomling och man parker på en stabil mittenplats i tabellen på samma poäng som Brighton. På förhand en del defensva avbräck för bortalaget. Tror Brighton vinner och håller nollan: Vinst för Brighton och hållen nolla till oddset 3,25 @Nordicbet*.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Brighton vinner och håller nollan 3,25

Newcastle – Manchester United, 27/12, 21:00

Tre raka förluster för Newcastle och man är fortsatt under nedflyttningsstrecket. United har haft en del coronaproblem och inte spelat på ett tag. Räkna med att Cristiano Ronaldo är spelsugen och kan straffa Newcastles svaga försvar ordentligt. Fint odds på att Ronaldo gör fler än ett mål: Ronaldo gör minst två mål till oddset 4,00 @Betsson*.

Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Ronaldo: Att göra två mål 4,00