Annons

Nottingham Forest - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Nottingham Forest

Hela spelschemat

Nottingham Forest var tidigt uträknade förra säsongen men imponerade då man hamnade på en stabil 16 plats. Laget hade en stor omsättning av spelare samtidigt som flera viktiga länge var på skadelistan. När vi kollar odds vinnare Premier League Kommande upplaga lär vi få se klubben vara med och slåss om att undvika nedflyttning, allt annat vore en stor överraskning. Chris Wood har värvats från Newcastle men annars har det inte hänt så mycket hos Nottingham.

Odds på Nottingham i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Nottingham i Premier League säsongen 2023/24. 

Nottingham Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Åker ut 3,50
Bäst i Midlands 7,50

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Nottingham

Nottinghams styrkor

Taiwo Awoniyi. Den 25-årige nigerianska landslagsmannen gjorde 10 mål förra säsongen. Tycker att han är en väldigt intressant anfallare som tog för sig direkt i Premier League. Tillsammans med tidigare nämnda Chris Wood och Emmanuel Dennis samt Brennan Johnson finns starka alternativ framåt, vilket är den lagdel vi tycker sticker ut positivt.

Svagheter

Vi sätter ett stort frågetecken till mittfältet i Nottingham. Finns ingen bredd alls att skryta över här direkt och får vi se skador här likt föregående säsong lär det inte bli lätt. Klubben visade att man kunde hantera omsättningen av många nya spelare och känslan säger vi kommer få se en del ändringar under resans gång även denna upplaga. 

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Nottingham Forest FC är baserad i West Bridgford, Nottinghamshire i England. Laget är en av fyra engelska klubbar som vid mer än två tillfällen har vunnit den europeiska cupen (dagens Champions League) och dessutom en av två engelska lag som vunnit den två år i rad, vilket de gjorde 1979 och 1980. Stjärnorna på klubbmärket symboliserar dessa två titlar. Förutom att de blivit europeiska klubblagsmästare vid två tillfällen har de även vunnit den engelska högstaligan 1977/78. Av de inhemska cuperna har de tagit två FA och fyra ligacup-titlar samt en Charity Shield. De vann den europeiska supercupen 1979.

Historik

Nottingham Forest FC bildades år 1865 och har sedan dess spelat i de två högsta divisionerna av det engelska ligasystemet förutom vid fem tillfällen. Lagets mest framgångsrika år var under tränaren Brian Clough och Peter Taylor där den förstnämnde var tränare i klubben i 18 år.  Lagets värste rival är Derby County. 

Spelschema, Nottingham Forest

Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback