Annons

Liverpool - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Liverpool

Hela spelschemat

Liverpool hade en katastrofal säsong i fjol när man både missade att ta en och hamna topp 4. Laget spurtade fint men det räckte inte och man fick nöja sig med en femteplats i Premier League. Nu är det upp till bevis för Jurgen Klopp att ta tillbaka klubben till finrummet samt utmana om titlar och man har inför den kommande säsongen gjort ett par på förhand fina värvningar, men frågan är om det räcker för att haka på Manchester City i årets förväntade titelrace?

Odds på Liverpool i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Liverpool i Premier League säsongen 2023/24. 

Liverpool: Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Liverpool: Att vinna Premier League 9,00
Mohamed Salah: Att vinna skytteligan 9,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Liverpool

Styrkor

Liverpool är idag tillsammans med Manchester City världens mest välskötta och bästa fotbollsklubb. Jürgen Klopp är en mästare på att uppgradera sin förstaelva så att den säsong efter säsong håller absolut världsklass utan att maskineriet tappar i fart. Efter en svagare säsong i ryggen är det nu upp till bevis och ska vi peka på några styrkor måste vi såklart nämna offensiven som håller högsta världsklass. Kan Darwin Nunez växla upp ett snäpp lär han ösa in mål tillsammans med Salah, Gakpo och Jota. Intressant är det även på mitten där den ungerska stjärnan Szoboszlai snlänt tillsammans med värlsmästaren MacAllister från Brighton.

Svagheter

Vi ställer oss högst tveksamma till defensiven i dagsläget. Efter Virgil van Dijk råkade ut ör den otäcka skadan efter Pickfords överfall har holländaren inte varit sig lik och den stora frågan är om han någonsin kommer komma tillbaka till den form vi såg för några säsonger sedan? Gomez är en riktigt svag länk och har egentligen ingenting att göra i klubben. Matip har varit bra men börjar komma till åren och kollar vi på kanterna är inte Trent Alexander Arnold utav någon högre defensiv klass. Ska Liverpool utmana toppen igen måste det hända grejer på den defensiva fronten för idag är det för svagt.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Laget kommer från staden Liverpool och spelar sina hemmamatcher på Anfield. Efter ett par år nere i andradivisionen under mitten av 50-talet till början av 60-talet började de under då nyanställde Bill Shankly ta sig tillbaka till högstaligan. Där har de spelat sedan 1962. Bara två år senare vann de Premier League och klubben gick in i en storhetsperiod där de tog flertalet titlar, både i ligan, inhemska cuperna och ute i Europa som varade fram till när de tog ligatiteln säsongen 1989-90. Klubben nådde även stora cupframgångar ute i Europa och i England under tränarna Houllier och Benitez under tidiga 2000-talet.

Deras största rivaler är Manchester United och Everton FC

Historik

1892 bildades klubben under namnet Liverpool FC. Laget har tagit 19 titlar som engelska ligamästare, 16 Charity Shields, 17 titlar i de inhemska cuperna varav 8 i FA-cupen och 9 i ligacupen. Ute i Europa har de tagit fler titlar än något annat engelskt lag med 6 Champions League, tre Europa League och fyra supercup-vinster. Säsongen 2018/19 var senaste gången de vann Champions League och senaste titeln som mästare i Premier League tog de 2019/20.

Kommentarer

Feedback