Annons

Odds på Fulham - Premier League 2022/23

Fulham är återigen tillbaka på toppen av det engelska ligasystemet. De två senaste gångerna de varit uppe har de åkt ner lika snabbt till Championship igen. Ny tränare i laget är Marco Silva, har han vad som krävs för att få laget att stanna kvar? Mästare i den engelska andraligan med två poäng före Bournemouth. Nu sätts de på prov återigen i världens bästa fotbollsliga för att se om lagbygget håller. Viktigast är det att de fått behålla Mitrovic som kommer bli vital i Marco Silvas offensiva fotboll där anfallaren måste producera. Klarar de sig kvar är det en framgång.

Odds på Fulham i Premier League 2022/23

Nedan ser du oddsen på Fulham i Premier League säsongen 2022/23. 

Fulham Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Fulham: Bästa uppflyttade lag 2,10
Fulham: Att sluta sist 7,00

Information & Statistik: Fulham

Fulhams styrkor

Aleksandar Mitrovic. Om Fulham ska överleva MÅSTE Mitrovic lyckas i Premier League. Hans tidigare försök har misslyckats, varefter han har öst in mål i The Championship. Förra säsongen blev det vansinniga 43 mål på 44 matcher. Problemet är att Mitrovics stil som klassisk boxanfallare kräver många bollar in i boxen, vilket blir svårare nu när Fulham inte får tillnärmelsevis lika mycket chanser i Premier League då motståndarnas CB är flera klasser bättre. Av de unga spelarna är Luke Harris (17) det mest intressanta namnet. En offensiv mittfältare som kan gå in och ersätta Carvalho.

Svagheter

Med så många nedflyttningar från föregående säsonger är det svårt att se varför Fulham överlever den här gången. Det finns förstås mer erfarenhet under bältet och om serben flyger så kan det bli bra. Jag skriver inte av Fulham nu, men det behövs förstärkas defensivt. Dessutom är truppen inte bred nog. Mest kritiskt är det förstås vem som ersätter Mitrovic om han blir skadad. Det måste Silva hitta en lösning på.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Fulham kommer från stadsdelen Fulham i London. De har aldrig vunnit den engelska högstaligan, men vid tre tillfällen blivit mästare i Championship, 1948/49, 2000/01 och 2021/22. 2009/10 tog de sig till final i Europa League där de mötte Atlético Madrid och förlorade med 2-1. 1975 gick de till final i FA-cupen där de förlorade med 2-0.

Historik

Klubblaget Fulham bildades år 1879 som St Andrews Cricket & Football Club och är Londons äldsta professionella fotbollsklubb. Laget har vid 27 tillfällen spelat i den engelska högstaligan. 

Kommentarer

Feedback