Annons

Fulham - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Fulham

Lördag 27 april 2024

16:00 Fulham - Crystal Palace


Hela spelschemat

Fulham inledde förra säsongen strålande och var länge med på den övre halvan av Premier League. Efter en något svagare vår så slutade laget på en 10:e plats, vilket får ses som en fantastisk bedrift av Marco Silvas gäng. Truppen har en intressant blandning med unga förmågor och rutinerade killar som Willian och Mitrovic. Håller den serbiska måltjuven sitt snitt uppe kan nog Londonklubben lösa en hyfsat stabil placering även denna säsong.

Odds på Fulham i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Fulham i Premier League säsongen 2023/24. 

Fulham Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Åka ur 5,00
Mitrovic vinna skytteligan 67,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Fulham

Fulhams styrkor

Aleksandar Mitrovic. Om Fulham ska fortsätta övertyga MÅSTE Mitrovic lyckas i Premier League. Förra säsongen blev det 14 mål på 24 ligamatcher, vilket är klart godkänt efter att serben varit skadad. Många var tveksamma till att han skulle klara av det tuffa motståndet i PL, vilket han gjorde med bravur. I övrigt har Fulham en väldigt hög högstanivå, speciellt hemma på Craven Cottage där man kan slå vilket lag som helst under sina bästa stunder.

Svagheter

Trots den fina säsongen i ryggen är man ändå inte helt övertygad om det bara var en lycko-säsong, där allt bara föll på plats. Stjärnor som Leno, Mitrovic och Willian blir inte direkt yngre så det ska bli väldigt intressant att se hur Marco Silva samt klubben aggerar med framtida värvningar, för just nu är inte truppen bred nog för att göra en minst lika bra säsong som ifjol.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Fulham kommer från stadsdelen Fulham i London. De har aldrig vunnit den engelska högstaligan, men vid tre tillfällen blivit mästare i Championship, 1948/49, 2000/01 och 2021/22. 2009/10 tog de sig till final i Europa League där de mötte Atlético Madrid och förlorade med 2-1. 1975 gick de till final i FA-cupen där de förlorade med 2-0.

Historik

Klubblaget Fulham bildades år 1879 som St Andrews Cricket & Football Club och är Londons äldsta professionella fotbollsklubb. Laget har vid 27 tillfällen spelat i den engelska högstaligan. 

Spelschema, Fulham

Lördag 27 april 2024

16:00 Fulham - Crystal Palace


Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback