Annons

Burnley - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Burnley

Hela spelschemat

Det blev endast en säsong i Championship innan återkomsten till Premier League för Burnley. Laget gjorde en strålande säsong när man vann ligan i överlägsen stil. Vincent Kompany anlände från Anderlecht inför säsongen 2022/23 vilket blev en dundersuccé. Hur klarar sig "The Clarets" i comebacken?

Odds på Burnley i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Burnley i Premier League säsongen 2023/24. 

Odds Burnley Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Åka ur 3,25
Sluta sist 11,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Burnley

Styrkor

Vincent Kompany måste vi sätta först på listan med styrkor. Belgaren gjorde inte bara succe som spelare, nu har han visat världen även vilken potential han har som tränare. Flera toppklubbar har varit ute efter att värva Kompany, bland annat Tottenham men han valde alltså att stanna kvar och ta utmaningen med Burnley i den högsta serien. 

Svagheter

Det kryllar inte direkt av stjärnor i klubben. Även om många experter tippar att Burnley ska hålla sig kvar ställer vi oss tveksamma till om man kan undvika en nedflyttningsstrid helt med den nuvarande truppen. Ashley Barnes har lämnat efter 10 år av trogen tjänst. Han har varit vital under säsongerna och vem fyller den luckan?

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Klubbens största framgångar är två titlar som ligavinnare. Första gången de vann den engelska högstaligan var 1920-21 och andra gången, 1959-60. Dessutom har de en titel i FA-cupen då de vann den 1913-14 samt två titlar i Charity Shield, 1960 och 1973. Har varit ett Premier League lag sedan säsongen 2015-16. Bästa placeringen i ligatabellen under 2010-talet nådde laget 2017-18 när de slutade på en sjundeplats.

Deras största rivaler är Blackburn Rovers

Historik

Är en av tolv ursprungsklubbar till Football League(dagens Premier League)som uppstod 1888-89. Men laget bildades redan 1882 och blev professionella året efter. Blev kända för sin scoutingverksamhet och sin utveckling av talanger under åren 1950 till 1970-talet och var en av de första klubbarna att ha en arena endast avsedd för träningar.

Kommentarer

Feedback