Annons

AFC Bournemouth - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, AFC Bournemouth

Onsdag 24 april 2024

20:45 Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth


Lördag 13 april 2024

18:30 AFC Bournemouth - Manchester United


Söndag 21 april 2024

16:00 Aston Villa - AFC Bournemouth


Söndag 28 april 2024

15:00 AFC Bournemouth - Brighton


Hela spelschemat

The Cherries gjorde en imponerande säsong som nykomlingar ifjol. Efter att ha varit totalt uträknade och tippade sist av de flesta experter lyckades klubben hamna på en stabil 15:e plats, trots att man avslutade med fyra raka förluster. Nu är det upp till bevis att detta inte bara var en engångsföreteelse, men truppen är fortsatt tunn och vi ser ett Bournemouth som kommer vara inblandat i en nedflyttningsstrid även denna upplaga när vi kikar deras odds Premier League vinnare spelåret 2023/24.

Odds på Bournemouth i Premier League 2023/24

Nedan ser du odds på Bournemouth säsongen 2023/24. 

Bournemouth Premier League 2023/24  Högsta odds Spelbolag
Bournemouth: Åker ur 2,75
Bournemouth: Att sluta sist 9,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Bournemouth

Bournemouths styrkor

Dominic Solanke. Han slog aldrig igenom i Liverpool och kunde inte rädda Bournemouth från nedflyttning. Men nu kan den 25-årige anfallaren vara redo att växa i Premier League-kostymen och visa vilken talang som finns där. Det blev 6 mål och 7 assist i ligan förra säsongen, håll även ett öga på målvakten Mark Travers (24). Han blev nyligen utsedd till årets spelare i Bournemouth och fick dessutom speltid för Irland. Självklart ska även dansken Philip Billing nämnas här efter att ha varit en starkt bidragande orsak till att klubben hamnade på den fina placeringen föregående säsong.

Svagheter

Bournemouth har en relativt tunn trupp som saknar riktiga toppnamn. Efter att ha blivit rejält nedtippade förra säsongen så tippas klubben i år att ha klart större chanser till nytt kontrakt. Men vi tänker att laget trivs som underdogs och att nu få lite press på sig passar nog ej lika bra. Några skador under säsongens gång kan bli ödesdigert och lagen man kommer fajtas mot i botten är inga direkta stryklag, förutom möjligtvis Luton. Några nya spelare måste in här, annars kan det bli en lång och jobbig säsong för "Körsbären".

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

AFC Bournemouth är baserad i Kings Park, Boscombe, en förort till Bournemouth, Dorset i England. De har vid ett tillfälle vunnit Championship, 2014/15, men aldrig högstaligan. Deras klubblagsfärger är inspirerade av det italienska Serie A-laget AC Milan. 

Historik

AFC Bournemouth bildades år 1899 som Boscombe och har spelat i Premier League vid sex tillfällen tidigare då under tränaren Eddie Howe. Detta är deras sjunde säsong högst upp i det engelska seriesystemet, denna gång under tränaren Andoni Iraola som tidigare tränat Rayo Vallecano b.la.

Spelschema, AFC Bournemouth

Onsdag 24 april 2024

20:45 Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth


Lördag 13 april 2024

18:30 AFC Bournemouth - Manchester United


Söndag 21 april 2024

16:00 Aston Villa - AFC Bournemouth


Söndag 28 april 2024

15:00 AFC Bournemouth - Brighton


Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback