Annons

Odds på Manchester United - Premier League 2022/23

Ett turbulent 2021/22 blev det i den röda delen av Manchester där egentligen ingenting fungerade. Efter den poängmässigt svaga hösten fick Ole Gunnar Solskjaer sparken för att ersättas av Ralf Rangnick som interim. Den tyske tränaren kunde inte förbättra resultaten och fick även han gå från klubben. Under sommaren hämtade de in Erik ten Hag som ny huvudcoach. Med ständiga flyttrykten kring Ronaldo och drama i spelartruppen har det inte varit någon drömstart för holländaren inför Premier League 2022/23.

Odds på Manchester United i Premier League 2022/23

Nedan ser du oddsen på Manchester United i Premier League säsongen 2022/23. 

Manchester United: Premier League 2022/23 Högsta odds Spelbolag
Manchester United: Att vinna Premier League 81,00
Manchester United: Att sluta topp 4 8,00

Information & Statistik: Manchester United

Styrkor

De sitter på några riktigt fina spelare i truppen som Ronaldo, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Raphael Varane och lovande Anthony Elanga. Ten Hags främsta uppgift blir att få alla att dra åt samma håll, för det finns en enorm kvalitet i alla lagdelar. Om klubbledningen är beredda att visa tålamod och låta ten Hag bygga truppen som han önskar kan de bli ett topplag återigen på sikt.

Svagheter

United har inte spelarmaterialet för att passa ten Hags spelstil. Då tänker jag framförallt offensivt där det inte finns några anfallare som går in och pressar. Truppen generellt har inte mycket av den varan. Ten Hag blev lovad flera nya spelare till det nya projektet, men löftena har inte infriats från ledningen. Det känns som att klubben befinner sig i en enda lång uppförsbacke utan slut. Fansen skriker efter nya ägare och det är i den änden man bör börja om man ska reda ut problemen i klubben. Det kommer att behövas tid och tålamod innan de kan sikta på högre tabellplaceringar.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Klubben Manchester United kommer från den sydvästra delen av Manchester och området Old Trafford där även deras kända arena med samma namn som området ligger. De är det mest framgångsrika laget i den engelska fotbollen genom tiderna. De har vunnit ligan 20 gånger, FA-cupen 12, ligacupen 5, Charity Shield 21, Champions League 3, Europa League 1, cupvinnarcupen 1, UEFA Super Cup 1, Interkontinentala cupen 1 och VM för klubblag 1. 1998/99 blev de den första klubben från England att vinna den europeiska trippeln, ligan, Champions League och FA-cupen.

Deras största rivaler är Arsenal, Leeds United, Manchester City och Liverpool.

Historik

Namnet på laget var från början Newton Heath LYR Football Club när den bildades 1878. Men bytte 1902 namn till Manchester United. 1968 blev de den första engelska klubben att vinna Champions League och klubben tränades då av klubblegendaren Matt Busby. Men störst framgång hade laget under tränaren Sir Alex Ferguson då han vann 38 titlar med Manchester United mellan 1986 och 2013.

Kommentarer

Feedback