Annons

Manchester United - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Manchester United

Hela spelschemat

Efter några turbulenta säsonger för "Red Devils" skulle det äntligen bli lite ordning på maskineriet när Erik ten Hag anslöt som manager. Det blev ingen flygande start men utan att egentligen imponera så överdrivet lyckades laget knipa tredjeplatsen, och en biljett tillbaka till Champions League. Mason Mount är det stora namnet som tillkommit medan David de Gea har lämnat efter en lång tid i klubben. Är det förändringar som ökar deras chanser när vi kollar odds vinnare Premier League och finns det tillräckligt med kvalite för att kunna utmana i toppen? Tveksamt.

Odds på Manchester United i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Manchester United i Premier League säsongen 2023/24. 

Man United Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Vinnare 15,00
Rashford skyttekung 17,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Manchester United

Styrkor

De sitter på några riktigt fina spelare i truppen som Marcus Rashford, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Raphael Varane och lovande Anthony Elanga. Ten Hags främsta uppgift blir att få alla att dra åt samma håll, för det finns en enorm kvalitet i alla lagdelar. Om klubbledningen är beredda att visa tålamod och låta ten Hag bygga truppen som han önskar kan de bli ett stabilt topplag återigen på sikt.

Svagheter

United har inte spelarmaterialet för att passa ten Hags spelstil. Då tänker jag framförallt offensivt där det inte finns några anfallare som går in och pressar. Truppen generellt har inte mycket av den varan. Ten Hag blev lovad flera nya spelare till det nya projektet, men löftena har inte infriats från ledningen. Det känns som att klubben befinner sig i en enda lång uppförsbacke utan slut. Fansen skriker efter nya ägare och det är i den änden man bör börja om man ska reda ut problemen i klubben. Det kommer att behövas tid och tålamod innan de kan sikta på högre tabellplaceringar.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Klubben Manchester United kommer från den sydvästra delen av Manchester och området Old Trafford där även deras kända arena med samma namn som området ligger. De är det mest framgångsrika laget i den engelska fotbollen genom tiderna. De har vunnit ligan 20 gånger, FA-cupen 12, ligacupen 5, Charity Shield 21, Champions League 3, Europa League 1, cupvinnarcupen 1, UEFA Super Cup 1, Interkontinentala cupen 1 och VM för klubblag 1. 1998/99 blev de den första klubben från England att vinna den europeiska trippeln, ligan, Champions League och FA-cupen.

Deras största rivaler är Arsenal, Leeds United, Manchester City och Liverpool.

Historik

Namnet på laget var från början Newton Heath LYR Football Club när den bildades 1878. Men bytte 1902 namn till Manchester United. 1968 blev de den första engelska klubben att vinna Champions League och klubben tränades då av klubblegendaren Matt Busby. Men störst framgång hade laget under tränaren Sir Alex Ferguson då han vann 38 titlar med Manchester United mellan 1986 och 2013.

Spelschema, Manchester United

Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback