Annons

Sheffield United - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Sheffield United

Hela spelschemat

Sheffield United eller The Blades som de kallas slutade tvåa i The Championship i fjol och tog sig upp utan några större bekymmer. Den här säsong förväntas laget vara med i slaget om att försöka lösa nytt kontrakt och flera experter är positiva till Sheffields chanser att hålla sig kvar.

Odds på Sheffield United i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Sheffield United i Premier League säsongen 2023/24. 

Sheffield U Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Laget att inte flyttas ned  2,20
Sluta sist 5,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Sheffield United

Styrkor

Iliman Ndiaye. Mittfältaren hade en fantastisk säsong i fjol och var en stark anledning till att "Blades" tog direktplatsen upp med sina 14 mål och 10 assist. Kan han fortsätta denna ljuva trend så lär storklubbarna stå på kö framöver. I övrigt finns det bra med rutin i truppen där fletalet spelare tidigare har erfarenhet från spel i Premier League.

Svagheter

Sheffield Uniteds trupp ser ändå hyfsat bred ut för att vara en nykomlings. Frågan är dock hur bra laget kan stå upp vid eventuella skador på nyckelspelare, finns pengar för att förstärka ytterligare? Benie Traore har anslutit från BK Häcken och Anis Slimane från Bröndby. Oprövade namn på så här hög nivå och vi hade nog hoppats på något starkare värvningar i detta transferfönster.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Sedan 1889 har Sheffield United spelat sina hemmamatcher på Bramall Lane. Klubben har vunnit First Division en gång men FA Cupen hela fyra gånger. Största rivalerna till The Blades är lokalkonkurrenten Sheffield Wednesday. Kommande säsong blir klubbens fjärde totalt i Premier League.

Historik

Sheffield United kom med i The Football League 1892 varav storhetstidsen sträckte sig mellan 1896 och 1925 då de vann ligan en gång och kom tvåa två gånger samt vann FA-cupen fyra gånger, och var i final ytterligare en gång. Motsvarigheten till storhetstiden var 1981/82 då man höll till i Fourth Division.

Spelschema, Sheffield United

Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback