Annons

Luton Town - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Luton Town

Lördag 27 april 2024

16:00 Wolverhampton Wanderers - Luton Town


Fredag 3 maj 2024

21:00 Luton Town - Everton


Hela spelschemat

Förra säsongen fanns det knappt någon som trodde på Bournemouth. I år är det nog en färre av experterna som tippar att Luton Town ska kunna hålla sig kvar i Premier League. Vi har sett det så många gånger förr när totalt utdömda lag på något sjukt sätt lyckas hålla sig kvar mot alla odds. Är det Lutons tur igen att tysta alla experter?

Odds på Luton Town i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Luton Town i Premier League säsongen 2023/24. 

Odds Luton Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Att inte flyttas ned 3,25
Bästa nykomling 5,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Luton Town

Styrkor

Att besöka Kenilworth Road, med en kapacitet för dryga 10 000 personer kommer bli en intressant upplevelse för många spelare och lag i Premier League. Lutons styrka ligger just i hemmaspelet på den lilla arenan, och ska man hålla sig kvar måste det plockas väldigt många poäng här. Måste vi plocka fram en styrka så är det vad laget kan producera i sin lilla hemmaborg.

Svagheter

Som oddsen visar vore allt annat än nedflyttning en stor överraskning. Kollar vi till truppen är det knappt ett namn som man känner igen. Tycker alla lagdelar kan förstärkas i dagsläget men sen finns heller ej finansiella musklerna riktigt än. Luton får spela efter sina resurser helt enkelt och troligtvis lär det ej räcka för att hålla sig kvar.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Några mil norr om London hittar vi staden Luton som är en gammal sådan på drygt 250 000 år. Säsongen 1991/92 var senast laget höll till i den högsta divisionen i England, man blev nedlyttade bara några månader innan Premier League kom till jorden. 2008/09 vann Luton The League Trophy, vilket är den enda titeln man kan skryta om förutom vinster i diverse serier.

Historik

Luton Town FC grundades i april 1885 efter att de bästa spelarna från olika klubbar i staden slagits samman. Sedan 1905 har klubben spelat på Kenilworth Road, vilket idag är den minsta arenan i Premier League på dryga 10 000 platser. Rob Edwards tränar idag laget.

Spelschema, Luton Town

Lördag 27 april 2024

16:00 Wolverhampton Wanderers - Luton Town


Fredag 3 maj 2024

21:00 Luton Town - Everton


Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback