Annons

Newcastle United - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Newcastle United

Hela spelschemat

Newcastle har en fantastisk säsong bakom sig när laget äntligen grejade topp 4 och biljett till Champions League. Alexander Isak har blommat ut till en riktig superstjärna då han trots en del skador gjorde 10 mål på 22 ligamatcher. Klubben mår bra just nu och trenden pikar spikrakt uppåt. Sandro Tonali är ett av flera intressanta namn som anslutit och nu klassas "skatorna" som en seriös utmanare till att gå hela vägen när vi kollar odds vinnare Premier League.

Odds på Newcastle i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Newcastle i Premier League säsongen 2023/24. 

Newcastle Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Bästa svensklaget 3,25
Vinner ligan 19,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Newcastle

Styrkor

Eddie Howe som till en början skulle vara en tillfällig lösning och tagit klubben och staden med storm. Han har på kort tid lyckas bygga ett lag som kan mäta sig med den absoluta toppen i Europa och nu har man välförtjänt hamnat i finrummet och Champions League. Med pengar från Saudiarabien finns det ekonomiska muskler i klubben där man nu kan locka de allra största stjärnorna. På plan är samtliga lagdelar starka och Newcastle har även en bredd numera där bänken håller hög kvalité.

Svagheter

Det är svårt att hitta några större svagheter i dagens Newcastle. Men om vi ska peka ut något får det bli att laget är något ineffektivt framför mål. Det skapas mängder med chanser men ofta vill inte bollen in, vilket flertalet gånger har resulterat i att man tappat onödiga poäng mot framförallt lag i de nedre regionerna.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Klubben Newcastle United FC kommer från staden Newcastle upon Tyne och spelar sina hemmamatcher på St. James´ Park. Sedan Premier League uppstod 1992 är det bara under tre säsonger de har missat att spela i högstaligan. De har vunnit 4 ligatitlar, 6 FA-cuper, 1 Charity Shield, 1 Inter-Cities Fairs Cup och Intertoto-cupen 1 gång.

Deras största rivaler är Sunderland

Historik

Laget bildades 1892 och gick med i Football League 1893. Klubben hade sin bästa period mellan 1904 och 1910 då de under dessa år tog tre ligatitlar och vann FA-cupen en gång. Klubbens ägare sedan oktober 2021 är Saudi Arabia's Public Investment Fund.

Spelschema, Newcastle United

Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback