Reklam

Odds på Newcastle - Premier League 2021/22

Tippade att innan säsongen 2020/21 drog igång åka ur ligan. Istället blev det en komfortabel 12:e plats. Det får ses som klart godkänt sett till det spelarmaterial tränaren Steve Bruce har att jobba med. Lagets ägare Mike Ashley gör de spelarköp han ska för att hålla kvar laget i ligan då det verkar som att han vill sälja klubben och åker de ur minskar värdet. Ambitionerna inför 2021/22 verkar vara detsamma som föregående spelår.

Odds på Newcastle i Premier League 2021/22

Nedan ser du oddsen på Newcastle i Premier League säsongen 2021/22. 

Newcastle Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Vinner Premier League 500,00
Nedflyttade 3,40

Information & Statistik: Newcastle

Styrkor

Mittfältaren Allan Saint-Maximin är lagets främsta spelare. Han är oerhört viktig för hela lagets moral och det märks på spelarna runtomkring honom hur de alla höjer sig när han är på planen. Viktigast för klubben är att behålla sin franske mittfältare.

  • Lagets främste målskytt är Callum Wilson som de inför förra säsongen värvade in från Bournemouth. På de 26 matcher han startade gjorde han 12 mål. Ett mer än godkänt snitt med tanke på att Steve Bruce spelar en defensiv fotboll.
  • Viktigt att Newcastle försöker få till ett förlängt lån med Arsenal-spelaren Joe Willock som flera gånger under andra halvan av säsongen räddade dem genom att göra mål i slutminuterna.

Svagheter

I anfallet finns det inget annat alternativ förutom Callum Wilson och eftersom att han är något skadebenägen är det alltid ett orosmoln. Det finns ingen i laget som kan gå in och ersätta honom. En annan svaghet är tränaren Steve Bruce. Han har gjort det jobbet som han förväntas göra enligt Mike Ashley, att hålla sig kvar i ligan, men det verkar inte finnas något tänk för att spela en roligare fotboll för fansens skull och försöka förbättra laget. Dessutom har han ett svagt taktiskt kunnande.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Klubben Newcastle United FC kommer från staden Newcastle upon Tyne och spelar sina hemmamatcher på St. James´ Park. Sedan Premier League uppstod 1992 är det bara under tre säsonger de har missat att spela i högstaligan. De har vunnit 4 ligatitlar, 6 FA-cuper, 1 Charity Shield, 1 Inter-Cities Fairs Cup och Intertoto-cupen 1 gång.

Deras största rivaler är Sunderland

Historik

Laget bildades 1892 och gick med i Football League 1893. Klubben hade sin bästa period mellan 1904 och 1910 då de under dessa år tog tre ligatitlar och vann FA-cupen en gång. Klubbens ägare sedan 2008 heter Mike Ashley.

Kommentarer

Feedback