Reklam

Frankrikes landslag inför EM 2021

Spelschema, Frankrike

Tisdag 15 juni 2021

21:00 Frankrike - Tyskland


Lördag 19 juni 2021

15:00 Ungern - Frankrike


Onsdag 23 juni 2021

21:00 Portugal - Frankrike


Hela spelschemat

Frankrike förlorade EM-finalen 2016 mot Portugal. "Les Bleus" hade sett fram emot att vinna turneringen på hemmaplan, men den inbytte Éder krossade drömmarna. Han sköt in bollen i förlängningen och efter det lyckades fransmännen aldrig ta sig tillbaka. Nu är de regerande världsmästarna ute efter revansch.

Odds: Hur går det för Frankrike i Grupp F?

Här går vi igenom odds på hur det går för Frankrike i Grupp F av Fotbolls-EM 2021.

Hur går det för Frankrike i gruppspelet? Högsta odds Spelbolag
Vinnare av Grupp F 2,30
Kvalificera sig från Grupp F 1,08

Odds: Hur långt går Frankrike EM 2021?

I tabellen nedan visar vi hur långt Frankrike beräknas gå utefter odds på EM 2021. Vår tidiga gissning är att Frankrike vinner EM 2021.

Hur långt går Frankrike i EM? Högsta odds Spelbolag
Kvalificerar sig till final 3,60
Andraplats 8,00
Vinnare 6,00

Lagen i Grupp F

Frankrikes styrkor

  • Löjligt bra landslag där det på varje position finns en spelare i världsklass
  • Kommer in i EM som världsmästare

Frankrike är världsmästare där varje position på planen utgörs av en stjärnspelare. Dessutom är de tillsammans en fantastisk enhet. Det måste för landslagstränare Didier Deschamps vara ett rent nöje att ha alla dessa kvalitetsspelare att leda i sommarens mästerskap.

Landslagstruppen är rutinmässigt stark. Enligt Transfermarkt.com i februari 2021 var 21 av 25 spelare 25 år eller äldre. Medelåldern var på 27,32, vilken är den bästa tänkbara åldern för ett fotbollslag eftersom att det är här spelare brukar vara i sin peak i karriären.

I många av de landslag vi har haft en genomgång av har vi snabbt identifierat ifall de är som starkast offensivt eller defensivt. I Frankrike finns det ingen lagdel som är starkare än den andra, både anfall och försvar håller yppersta världsklass. Naturligtvis är det offensiven som hamnar i centrum, för det är den som producerar vad det hela handlar om: Mål. Men senaste beviset på att alla lagdelar fungerar är de hur de gått igenom EM-kvalet och Nations League utan några större svårigheter.

När Frankrike är på spelhumör kan de mala ner allt motstånd, med sin överlägsna fysik och sitt spel. Sammantaget är "Les Bleus" en av de troligaste kandidaterna att få åka hem till Champs Elysées med EM-trofén 2021.

För att få mer information om spelarna i truppen, klicka på "Startelva & Taktik".

Frankrikes svagheter

  • Saknar den där riktige ledaren på planen
  • Hugo Lloris har vid ett par tillfällen tidigare i landslaget stått för en del tvivelaktiga ingripanden, men har höjt sig och är återigen säkerheten själv i målet

Vid första anblicken kan det vara svårt att hitta svagheter i ett så starkt lag som det franska. Men det finns svagheter i alla fotbollslag, även det franska. Det finns massor av stjärnspelare, men inte någon riktig ledare som kliver fram och visar vägen i motgång.

Dessutom har de i några få fall visat tecken på svaghet i defensiven gällande fasta situationer.

Vägen till EM 2021

Frankrike kvalificerade sig till EM 2021 i bästa tänkbara stil. De spelade i grupp H med Island, Turkiet, Albanien, Moldavien och Andorra. Även om Island och Turkiet kan hålla en bra nivå när de har en bra dag, går det knappt att hitta en lättare EM-kvalgrupp.

Det blev åtta segrar, en förlust och ett kryss på de tio matcherna. Det var Turkiet som de hade störst problem med då de förlorade på bortaplan med 0-2 och senare i returen på hemmaplan fick de endast med sig 1-1. 

Läs mer om Frankrikes landslag på deras officiella hemsida: uk.fff.fr

Frankrikes EM-historia

Frankrike har stolta EM-traditioner. Med undantag för 1988 har de varit med varje gång sedan 1984 - här vann de guld på hemmaplan när EM spelades i Frankrike . De tog även guldet 2000 i Nederländerna / Belgien och blev som ni vet tvåa 2016. 1996 blev det brons. Frankrike har gått vidare från gruppspelet i sex av de senaste åtta EM-slutspelen. Undantagen var 1992 i Sverige och 2008 i Österrike / Schweiz.

Lägg odds på Frankrike i Fotbolls-EM 2021

Betsson har högst odds på Frankrike inför fotbolls-EM 2021. Klicka på länken nedan för att se alla odds du kan lägga på Frankrike

TILL BETSSON

Spelschema, Frankrike

Tisdag 15 juni 2021

21:00 Frankrike - Tyskland


Lördag 19 juni 2021

15:00 Ungern - Frankrike


Onsdag 23 juni 2021

21:00 Portugal - Frankrike


Spelschema, Odds och speltips EM 2021

Kommentarer

Feedback