Reklam

Mjällby - Degerfors: 2

Matchcenter
3 maj 2021 at 18:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Strandvallen
30 apr 2021 at 17:14 (Uppdaterad 3 maj 2021 at 20:21) 30/04
15
0
Chans (1-X-2): 25-30-45%
Spelvärde: 155,25%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Mjällby som avslutade förra året som Allsvenskans bästa lag med fem raka segrar har inte tagit med sig formen in i säsongen 2021. De står på en ynka inspelad poäng som de tog på hemmaplan i premiären mot Varberg. Dessutom har de inte gjort ett endaste mål framåt. I deras två senaste matcher har de på bortaplan åkt på förluster mot Hammarby och Elfsborg. Det ser tungt ut för tillfället att ta sig upp från de nedre regionerna av tabellen.

Nykomlingarna Degerfors åkte i premiären av årets Allsvenskan på en smäll när de ställdes mot AIK på Friends. I ”hemmapremiären” på Behrn Arena blev det förlust mot Kalmar. Laget stod inför det tuffa bortamötet mot IFK på noll poäng och 0-3 i målskillnad, med de två första sämre insatserna såg det ut som att laget från Närke skulle åka på sin tredje raka förlust.

Fler odds på matchen hittar du här!

Men så blev det inte, de tog greppet om matchen genom att göra två mål i första halvlek och ett tredje, fyra minuter in i andra. 0-3-ledningen höll inte i sig särskilt länge när hemmalagets Aiesh bara tre minuter senare reducerade till 1-3, när bara kvarten återstod gjorde Göteborg ytterligare ett mål genom inbytte Yakob. Men närmare än så kom inte IFK.

Jag tippar att ett Degerfors som nu kommit igång med den senaste fina vinsten borta mot Göteborg har ett bra läge att vinna mot Mjällby. Hemmalaget har inte sett särskilt pigga ut i inledningen och med noll gjorda mål börjar det krisa. Degerfors kommer in med självförtroende efter att de slagit ett av lagen som ska vara med och slåss i toppen.

  • Upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback