Reklam
2 maj 2021 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Friends Arena
30 apr 2021 at 14:45 (Uppdaterad 2 maj 2021 at 19:26) 30/04
6
0
Chans (1-X-2): 55-25-20%
Spelvärde: 130,90%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
William Hill Spela nu hos William Hill

AIK kommer stärkta ur den så fina segern mot Bajen på Friends i den senaste allsvenska omgången. De städade av gästerna och vann med 2-0 efter att deras effektiva defensiva spel ledde till att de kunde kontra in 1-0 och punktera matchen med det sista målet som kom på hörna. Starkt att studsa tillbaka direkt i en såpass viktig match efter att de förlorade borta mot Göteborg i omgången dessförinnan.

Besök vårat matchcenter för alla de högsta oddsen på matchen!

Elfsborg går in i helgens möte på Friends med två raka segrar i ryggen där de i senaste matchen tog första vinsten på hemmaplan den här säsongen genom att besegra Mjällby med 1-0. Marokhy Ndione som förra säsongen inte lyckades hitta målet trots 19 starter har i de inledande omgångarna gjort tre mål på lika många matcher, vilket innebär att han klättrat upp på förstaplatsen i skytteligan. Oerhört viktigt om de även denna säsong ska vara med och slåss uppe i toppen.

AIK gjorde det riktigt bra mot Hammarby. Bajen hade mest bollinnehav, men lyckades inte komma till några riktigt bra lägen. AIK kommer med största sannolikhet spela ett liknande spel mot Elfsborg där jag tippar att Ndione inte kommer få särskilt stor yta att röra sig på och AIK vinner boll på egen planhalva för att försöka med kontringar. Solna-laget har inte släppt in ett mål ännu på hemmaplan och är solida defensivt. Jag tippar att de tar tredje raka hemmavinsten.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback