Annons

Spelbolag - anpassade betyg

Om du har några tankar om ett spelbolag, positiva eller negativa, tveka då inte att skriva i vårt forum. Där kan du se andras individuella åsikter om ett spelbolag och få tips från likasinnade när du väljer ditt nästa spelbolag.

Vi har tagit fram ett betygssystem för att alla spelare ska kunna hjälpa varandra att hitta rätt i den djungel av spelbolag som finns idag. Alla spelbolag som recenseras är betygsatt efter flertalet kategorier. För dig kanske kategorin Odds är viktigast medan din vän prioriterar supporten. Med vårt verktyg får du själv möjligheten att sätta ditt betyg på spelbolaget med de kategorierna som är viktiga för dig. Du kan anpassa betygen efter eget bevåg och själv fylla i vad just du tycker är prio för att du ska få en så bra spelupplevelse som möjligt.

Visa formel

Dina krav

Gradera dina krav för varje kategori baserat på hur viktig du tycker att en kategori är. (1-10, där 1 är lägst och 10 högst)
Kategori Krav Kategori Krav
Marknader Mobil
Typ av marknader Insättningsalternativ
Odds Support
Live betting Limiteringspolicy
Hemsida

Vi har byggt upp betygssystemet efter följande kategorier:

Marknader
Vilka marknader erbjuds spel på? Är det ett stort varierat utbud eller bara de mest populära ligorna och tävlingarna? Vissa föredrar spel på lägre lokala divisioner medan andra bara vill spela på Champions League och Premier League.

Typ av marknader
Vilka olika spelformer finns? Är det bara klassiska 1X2 eller finns det ett brett utbud av spel på moneyline, handikappspel också? Hur viktigt utbudet av spelmarknader är för dig är det du ska ha i åtanke här.

Odds

Har spelbolaget höga eller låga odds jämfört med konkurrenter? Här går du enbart på vilka odds spelbolaget erbjuder på olika matcher och turneringar.

Live Betting

Att spela live på matcher och evenemang är väldigt populärt idag. Om spelbolagets utbud av live betting är fundamentalt för dig bör du välja ett högt nummer i denna kategorin.

Hemsida

Hur är designen och användarvänligheten? Är sajten lättnavigerad eller är där massa onödiga funktioner som gör dig som spelare förvirrad? Hur hemsidan är uppbyggd och vad det finns för innehåll är viktiga frågor för dig om kategorin har en hög betydelse.

Mobil

Idag erbjuder i princip alla spelbolag spel via mobilen. De allra största spelbolagen har dessutom en egen app som du kan ladda ner där appar finns. Här bör du bedöma hur viktigt användarvänligheten och funktionaliteten som erbjuds i din mobil samt hur snabbt det går att använda appen.

Insättningsalternativ

Vilka olika insättningsmöjligheter har du? Stor valmöjlighet är att föredra och viktigt för dig om du tar höga siffror på denna kategorin. Några av de mest etablerade betalningsförmedlarna är VISA, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller och Trustly.

Support

För oss är supporten bland det absolut viktigaste. När du behöver hjälp är det viktigt att du får det på ett trevligt och sympatiskt vis. Hur snabb svarstid har kundtjänsten? Hur är servicen och bemötandet? Är supporten öppen dygnet runt? Finns det många olika alternativ att kontakta supporten? Frågeställningarna är det vi haft i åtanke när vi och våra användare satt betyg på supporten.

Limiteringspolicy

Stänger spelbolaget ute spelare som vinner stora vinster? Vissa spelbolag väljer att blockera spelare som de anser vinner för mycket. Om du är en storspelare bör du ha minst 8 på denna kategori.

Så använder du vår guide

I vår spelbolagsguide visar det totala betyget hos respektive spelbolag det sammanlagda värdet av samtliga kategorier. När du sedan väljer ut dina kategorier får du ditt egna personliga betyg på spelbolaget baserat på de kategorier du valt. Desto viktigare en kategori är för dig desto mer kommer den att vägas in i det totala betyget.
 

Resultatet ger dig det bästa spelbolaget

Du får två olika resultat när du fyllt i alla kategorier. Dels får du reda på vad andra användare anser om spelbolaget men även hur vi på betting.se betygsatt spelbolaget. Du kan läsa våra recensioner av spelbolag här!

Feedback