I den här texten förklarar vi hur enkelt, roligt och givande det kan vara att lägga ut sina egna speltips. Häng med och visa vad du går för!

Det första du ska göra är att registrera dig som användare på sidan. Detta görs genom att klicka på den blå knappen uppe i högra hörnet, "Logga in/Gå med".

  • Välj därefter "Registrera" i rutan som kommer upp.
  • Fyll i uppgifterna, namn, användarnamn, mailadress och ett lösenord. Inga konstigheter.
  • Tryck på registrera, och gå till din registrerade mailadress för att klicka på länken i det bekräftelsemail du får från oss. 

Allt detta är gjort på under 5 minuter. Sannolikt snabbare än så.

Perfekt verktyg för att föra statistik över sina speltips

Betting.se är utrustad med ett mycket bra verktyg för att skriva speltips. Samma verktyg används av våra experter och läsare, och det är så enkelt att precis vem som helst kan hantera det.

Titta uppe i högra hörnet igen. När man väl blivit medlem syns ens användarnamn där. Lägg muspekaren på användarnamnet, sen på "Mina speltips" och tryck därefter på "Lägg till nytt speltips". 

Det är nu det roliga börjar.

Registrera ditt speltips

Använd sökrutan och skriv namnet på ett av lagen eller spelarna i matchen du vill skriva ett speltips om. 

Registrera ditt första speltips hos betting.se

Alla alternativ med Djurgårdens IF kommer upp. Allt från Djurgårdens allsvenska matcher till Djurgårdens slutspelsmatcher och även handboll och fotboll på lägre nivå. Bara att välja den match man tänkt sig. I exemplet ovan är det bara hockeymatcher på schemat eftersom Allsvenskan är slut.

När man valt sin match kommer massor av odds upp. I det här fallet är det en hockeymatch där spelalternativen är allt från 1X2 till Asian Handicap och diverse andra specialspel. Välj det objekt som ska spelas och välj sedan ett odds från något av spelbolagen, förslagsvis det som är högst på just det valet.

Nu ska vi se om speltipset håller måttet. 

Vi väljer att Djurgården vinner över Brynäs. Det vill säga 1. Vinner Djurgården går alltså spelet in.

Välj spelbolag med högsta odds

Oddset är 2,27, men vi tror i det här exemplet att det är 75% chans att Djurgården vinner. Med andra ord ska 75% skrivas i fältet chansvärdering, och man får då fram ett spelvärde längst ner.

Allt över 100% i spelvärde kan placeras som ett speltips, då det indikerar att det finns värde i oddset. I det här fallet 170% - Riktigt bra!

Det kommer också automatiskt upp antal units som rekommenderas för spelet, där behöver man inte ändra något, men man kan göra en förändring, upp eller ner, beroende på hur bra man tycker att spelet är.

Chans att odds går in

Nu dags att förklara för folk varför spelet är bra.

Fyll i en rubrik under "Oneliner", skriv en liten presentation av spelet under "Förhandsvisning", och skriv sen en motivering, lång eller kort, under "Innehåll". När detta är klart, tryck på spara och speltipset finns redo att läsa för samtliga sidans besökare på startsidan.

Ditt första speltips på Betting.se

Statistiken för alla spel sparas automatiskt, så vill man kunna skryta med hur bra man är går det utmärkt att hänvisa till denna.

När speltipset är publicerat kan man hitta det på vår sida med speltips!

Om du är riktigt duktig kan du bli spelexpert hos oss

Vi söker nästan alltid nya experter, och kan man visa upp fina siffror och har skrivit bra speltips, då är chansen mycket god att man kan bli en betald expert här på Betting.se.

Om man vill läsa på kring om man tror att man har vad som krävs eller inte kan man göra det här.

Skicka gärna en ansökan, så bedömer vi den och svarar inom kort.

Lycka till!