Reklam

Bra bettingsidor med svensk spellicens

I dagsläget finns det mängder av olika bettingsidor på nätet. Bara i våra listor här på Betting så hittar du flera olika spelbolag, med svensk licens så ta en titt på dem om du har svårt att bestämma dig för vilken eller vilka du tänkt registrera dig på

I den här guiden går vi igenom ett antal punkter som är viktiga att tänka på när du letar efter en bettingsida som passar just dig.

Ett tips är att göra research genom att läsa våra recensioner här på Betting.se, där vi går igenom alla bettingsidor ordentligt.

Recensioner av svenska bettingsidor

I våra genomgångar har vi bland annat tittat på spelutbud, livebetting-produkten, bettingbonusarkampanjer, mobilsajten, eventuella mobilappar samt hur uttag och insättningar fungerar.

Vi går dessutom igenom hur spelsajten är uppbyggd och huruvida dess design och användarvänlighet är bra. Klicka dig vidare här nedan för att läsa mer!

500% upp till 500 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
Bra mobilupplevelse
Innovativa kampanjer
18+ | Regler och villkor gäller

100 % bonus upp till 1 000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
Stort utbud med bra odds
Användarvänlig sajt
18+ | Regler och villkor gäller

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar

Betting med bra odds
Full statistik under spelet
Smidigaste sajten?

Vad du ska leta efter hos bra bettingsidor

Detta är egentligen den allra viktigaste frågan och bör tas först. Vad är det som egentligen är viktigt för dig när du letar efter en bra bettingsida på nätet? Ett par saker du bör tänka igen om är...

  • Vad för typ av välkomstbonus gillar du bäst?
  • Vilka sporter vill du helst spela på?
  • Hur vill du helst kontakta supporten vid problem? E-post? Telefon? Chatt?
  • Är en bra livebetting produkt viktig för dig?
  • Är live streaming viktigt för dig?

När du svarat på dessa frågor bör du enklare kunna filtrera ut vilken typ av bettingsidor du skall registrera dig på.

100% upp till 1000 kr i bonus!
Kundtjänst 24/7
Brett utbud av sporter

100% upp till 500 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
Snygg sajt
Flera specialspel
18+ | Regler och villkor gäller

100 % upp till 1000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 kr i bonus!
Odds på division 4
För sportälskare!
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 2 500 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Betting utan registrering
Sätt in direkt med BankID
Extremt snabba utbetalningar
18+ | Regler och villkor gäller

Bra bettingsidor ska ha en ordentlig sportsbook

Ett  tips när du ska hitta din bettingsida är att kolla deras sportsbook innan du gör ditt val. Motsvarar det dina förväntningar på de sporter du är intresserad av?

Finns det ett heltäckande spelutbud av andra sporter som skulle vara intressant? Framförallt om det finns många marknader att betta på inom din favoritsport.

Bet365 kan vara bra att börja med

Ta till exempel en titt på Bet365, som är ett av världens största spelbolag. De har ett brett utbud inom de flesta sporterna och dessutom erbjuder de spel på många olika marknader. Det ska dock tilläggas att de inte alltid har de högsta oddsen.

Bet365 är en brittisk bettingsida med svensk spellicens. Den stora fördelen med dem är att de är världens största bettingsida, så de vet vad de sysslar med och hur man behandlar sina kunder.

100 % upp till 1000 kr i spelkrediter

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller

ScandiBet är en rolig uppstickare

ScandiBet har en sportsbook med Pay N Play, där insättningar och uttag sker utan fördröjning. De lanserades i juni 2017 och vann snabbt pris som ”Snabbast Växande White-Label Spelbolag – Malta Gaming Awards” i november 2017.

I juli 2019 uppdaterades ScandiBet till den spelsajt som erbjuds idag; ett blixtsnabbt Pay N Play® casino och bettingsajt. Spelare kan nu spela hos dem utan krångel med snabba insättningar och uttag.

Stark på den svenska marknaden
Klockren support
Innovativ sajt

Hur du hittar bäst odds

Alla bettingsidor vill såklart ge spelarna så höga odds som möjligt på sina spel. Det råder konkurrens om spelarna. Vilket i slutändan endast gynnar spelarna eftersom att det är spelarna som är vinnarna i racet om högsta oddsen.

Du kan använda dig av speltipsen här på Betting.se för att jämföra odds bland olika bettingsiter. Vi har även en annan funktion som heter Matchcenter, där du ser de högsta oddsen på marknaderna ”1X2” och ”Båda Lagen Gör Mål”.

Exempel på oddsbonus oddsboost från 888SportOm man vill vara helt säker på att vara så heltäckande som möjligt när det kommer till odds kan man skapa konton hos flera olika bettingsidor.

Förutom att ha tillgång till superbra odds kommer du att kunna ta del av flera olika sportbonusar, en bonus hos varje bettingsida med svensk spellicens.

Inte nog med att du kan ta del av deras grymma välkomstbonus. Det är ingen ovanlighet att bettingsidorna kör olika roliga kampanjer.

Håll utkik efter aktuella oddskampanjer

En sida som brukar ha väldigt påhittiga och roliga kampanjer är 888Sport.

Och inte nog med det. Det är ofta så att 88Sport ligger i toppen av bettingsiterna att erbjuda högst odds av alla.

500% upp till 500 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
Bra mobilupplevelse
Innovativa kampanjer
18+ | Regler och villkor gäller

Tänk på att vara noggrann när du läser igenom villkoren för både kampanjer och bonusar hos de olika spelsidorna så att du inte missar något viktigt innan du lägger ditt spel. Det kan handla om att du måste delta i en kampanj eller omsätta din välkomstbonus inom en viss period.

Oddsbonusar - Exempel på välkomstbonus SpeedybetEtt annat exempel kan vara en minimum insättning både för att delta i en kampanj och för att vara berättigad att ta emot välkomstbonusen.

Spela hos svensk bettingsida

Efter införandet av den svenska spellicensen finns det massor av bettingsidor att välja mellan som svensk spelare. Det är dumt att riskera att åka på skatt på dina vinster om du skulle skapa ett konto hos en bettingsida som inte har svensk spellicens.

En annan fördel med att ha konto hos en svensk bettingsite är att supporten alltid är på svenska. Fördelarna med svensk kundservice är att du kan alltid fråga om regler och villkor gällande bonusar eller kampanjer utan att några missförstånd uppstår språkligt.

Livebetting

Denna funktion är otroligt viktig eftersom att som spelare ska man ha möjligheten att kunna placera spel under pågående matcher.

Oavsett hur mycket du analyserar en match innan avspark är det såklart omöjligt att förutse alla händelser. Man kan såklart få en väldigt bra uppfattning om matchen, men det kan aldrig mäta sig med livebetting eftersom att man då befinner sig i händelsernas centrumoch kan då mycket lättare se hur matchen utvecklas och placera sina bet därefter.

Idag erbjuder de flesta bettingsajter livebetting på sina sidor, så det är inte någon enastående funktion hos bettingsidorna. Det som skiljer de olika bettingsidorna åt är spelutbudet på livebetting och oddsen på de olika marknaderna.

Bra livebetting och odds
Många sportmarknader
Lättnavigerad och snabb sajt

Streama matcherna live

Även detta en otroligt viktig funktion såklart för alla spelare som bettar på sport och det går hand i hand med livebetting, så om bettingsidan har båda dessa funktioner på sin sida är det en klar fördel att välja en sida med chansen att streama matcherna live.

Vi på Betting.se tycker att Bet365, Betsafe, Betsson och Unibet är några av de bettingsidorna man borde kolla in för att upptäcka deras utbud.

100 % upp till 1000 kr i spelkrediter

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller

Bettingsidor med Cash out-funktion

Är mer eller mindre ett måste för den som gillar att betta live. Det betyder att du kan stänga ditt spel när du själv känner för det under en pågående match.

Det gäller att pricka in när oddsen står som högst när du har fått in ditt bet och casha ut din vinst då.

Betalningsmetoder

Alla bettingsidor under den svenska spellicensen är väldigt seriösa med sina utbetalningar och insättningar. De flesta använder sig i princip av samma betalningsleverantörer.

Det som kan skilja en del åt är behandlingstid på uttagen. Har bettingsiten till exempel Trustly är det ett gott tecken eftersom att de erbjuder väldigt simpla bankbetalningslösningar.

Feedback