Annons

Speltips Junior-VM ishockey 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Vi är otroligt taggade inför JVM på hemmaplan i Göteborg och här går vi igenom allt som har att göra med speltips och JVM odds inför turneringen. Här kommer du att hitta alla speltips som du behöver för att göra mästerskapet mer spännande och så att du kan följa matcherna och samtidigt tjäna en extra hacka under julledigheten. JVM bjuder allt som oftast på en del överraskningar och många målrika matcher under gruppspelet, samtidigt som livespel är en intressant marknad här då matcherna kan svänga en hel del fram och tillbaka. 

100% upp till 500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 500 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr.

Här hittar du de bästa speltipsen på JVM 2024

Vi på Betting har några av de vassaste spelexperterna på ishockey och de är väldigt sugna inför JVM på hemmais. De har förberett sig länge för att knåpa ihop de bästa och mest intressanta speltipsen på JVM 2024. Så här kommer du kunna ta del av speltips både på långtidsspel innan turneringen drar igång och sedan för att följa speltips inför varje match när mästerskapet har börjat. Vårt mål är att ge dig spelvärda speltips. Vi siktar även på att reka lite högre odds på olika spel på turneringen.

JVM PÅ TV

Här hittar du de bästa speltipsen på JVM 2024

Nedan kan du se våra JVM tips på långtidsspel.

Speltips: Vinnare av JVM 2023/24

I fjol drog Kanada det längsta strået i JVM på hemmais. Även i år är det Kanada som går in i turneringen som förhandsfavoriter. Bakom lönnlöven lurar Sverige, USA och Finland. Men även Tjeckien kan vara med och slåss om medaljerna då man överraskande plockade hem ett silver senast. Vi tror att det kommer att bli ett tajt race om medaljerna men i och med att Sverige äntligen får spela inför ett fullsatt Scandinavium så tror vi på de svenska Småkronorna. Sverige vinner JVM 2023/24.

Peters speltips

Spela på JVM hos FastBet!

Speltips: Vinnare av skytteligan/poängligan

Givetvis ligger några kanadensiska spelare högt upp på listan över spelare som väntas vinna skytteligan under JVM 23/24 i Göteborg. Men vi tycker oss se att det saknas ett självklart stjärnnamn som Connor Bedard var i fjol, då vann han också poängligan på 23 poäng med nio poängs marginal ner till tvåan Logan Colley på 14 poäng. Istället tror vi på ett svenskt namn då vi redan har tippat Sverige som slutsegrare och här finns det en spelare som har visat mycket fin form i SHL under hästen. Nämligen Jonathan Lekkerimäki. Han är en riktigt fin målskytt som redan presenterat sig på allvar i SHL, kan han fortsätta visa upp den fina formen, så är chansen stor att han öser in poäng under JVM.  Jonathan Lekkerimäki vinner poängligan i JVM 2023/24.

Peters speltips

Spela på JVM hos FastBet!

Bästa bettingsidor för betting JVM

Nedan listar vi de bästa svenska bettingsidorna för JVM tips.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Inget omsättningskrav på vinster. Min insättning 100 kr. Ev. vinster är omsättningsfria & giltiga i 60 dagar. Ev. vinster är riktiga pengar. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2020-12-22. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt.

För att hålla koll på alla matcher under mästerskapet hittar du allt i vårat spelschema, se spelschema jvm 2024!

FAQ speltips JVM 2024

Här nedan får du svar på de vanligast förekommande frågorna gällande JVM tips.

Var hittar jag speltips på JVM 2024?

Du kan hitta alla speltips om JVM 2024 på den här sidan.

Vilka speltips på JVM rekommenderar Betting?

Redan nu hittar du flertalet långtidsspel på sidan som går att spela på direkt. När mästerskapet är igång hittar du alla speltips om JVM 2024 på den här sidan.

Vill du skriva speltips på Betting.se?

Om du vill skriva dina egna speltips på JVM och inte har ett konto, så kan du skapa ett konto genom att klicka på “Skapa konto” i toppen av det högra hörnet. Följ sedan instruktionerna och när din profil är skapad väljer du bara “Lägg till nytt speltips”.

Vilket är det hetaste speltipset inför JVM?

Det hetaste speltipsen för årets JVM är utan tvekan vårt tips om vilket land som vinner JVM 2024. Du kan hitta det speltipset längre upp på sidan!

Bästa spelbolaget för JVM?

Inget spelbolag är egentligen bäst när det kommer speltips, men vi kan rekommendera följande bolag för spel på JVM: SpeedyBet, Bethard, Expekt och FastBet.

Feedback