Reklam

Experter speltips och analyser

Experter med aktiva speltips

  Namn Aktuella speltips Utdelning Payb. Balans Bal. Träffprocent
ExpertDavid Thorstensson398%-19,9458/122
ExpertEmanuel Andersson269%-4,001/3

Övriga experter

  Namn Utdelning Payb. Balans Bal. Träffprocent
ExpertBengt0%0,000/0
Ffehland0%0,000/0
FFrank Pilantra0%0,000/0
ExpertHenrik Hedenskog109%32,4432/61
JJens Bøye0%0,000/0
MMats70%0,000/0
ExpertNiklas Andersson0%-5,000/1
ExpertSnookerbet0%0,000/0
TThomas Schyth0%0,000/0

Hos Betting.se håller vi kvalitet före kvantitet när det kommer till speltips. För många kanske detta låter som en självklarhet men till skillnad ifrån många utav våra konkurrenter så kan vi faktiskt leva upp till det. Vår ROI-procent är en utav de högsta på nätet och det är inte undra på när man ser vilken kunskap våra experter sitter inne på. Vi visar all statistik för våra läsare, inget krav på medlemsskap. Vill du se alla dagens speltips som våra experter delat med sig utav så klickar du här!

Betting på alla sporter!

Oavsett om du föredrar Premier League, Allsvenskan eller kanske Svenska Hockeyligan så kommer vi med hjälp utav våra experter att servera dig glödheta speltips med marknadens bästa odds. Våra experter sitter på en bred kunskap och är alla inriktade på sin sport. Oddsen är alltid de bästa, med andra ord betting tips som du kan lita på stämmer!

Tennis, fotboll och ishockey är våra största områden för speltips. Vi jobbar hela tiden för att utöka vår expertis för att täcka så många sporter som möjligt. Vi erbjuder även specialodds och spel på olika evenemang, viktigast också kanske är att vi listar alla bettingsidor som erbjuder sport.

Genom att gå in och kolla statistiken över våra olika experter så kan du se exakt hur de går rent formmässigt. Vilka sporter och tävlingar de är mest framgångsrika inom och när de hade sina formtoppar respektive sämre perioder.

Expertrekare hos Sveriges största bettingportal

För att vara expert hos Betting.se krävs det att du har ett enormt kunnande och intresse för sportsbetting. Du ska ha spelat under ett längre tag och kunna visa upp ett imponerande spreadsheet. Med dessa kraven kan vi säkerställa att vi alltid kan presentera de vassaste och mest läsvärda speltipsen.

Det är inte för intet som våra expertrekare månad efter månad noterar gröna siffror. Speltipsen är helt enkelt lite bättre här än hos alla andra. Skulle du hitta en expertrekare som du känner har lite extra bra koll så kan du välja att få notiser varje gång ett nytt speltips kommer ut. Direkt när experten du följer lägger ut ett nytt speltips så kommer du få en notis på din mail om att spelet finns ute. Perfekt för dig som vill plocka spelet innan oddset hunnit droppa, det gäller att hänga med när Sveriges bästa experter rekar.

Feedback