Det finns idag många spelbolag som erbjuder livestreaming i kombination med sports betting. Det betyder att du kan titta på massor av sport direkt via ditt spelbolags konto. I den här guiden går vi igenom lite kring vilka spelbolag som i skrivande stund har vilka rättigheter och lite mer kring hur du skall tänka kring livestreaming när du registrerar dig på ett spelbolag.

Gillar du livebetting? Välj ett bolag med livestreaming!

Om du gillar att spela mycket livebetting rekommenderar jag dig verkligen att välja ett spelbolag som erbjuder bra livestreaming också. Livebetting blir så mycket roligare om du kan titta på matchen samtidigt, och med dagens teknik så sitter streamingen och bettingen ihop i ett riktigt bra paket på många sajter. Kvalitén är ofta överraskande bra och klart jämförbar med linjär TV. 

Vilka bolag erbjuder vad?

I dagsläget finns det två spelbolag, Unibet och Bet365, som erbjuder det största utbudet av livestreaming. På dessa spelbolag kan du titta på flera matcher från olika sporter samdidigt som du spelar. Det är väldigt smidigt att kunna se matchen du spelat på, speciellt om du spelar live betting. 

Sportbonus

Annonce

Krav på 1x fastställt spel med minimum insats 50 kr för att få spelkrediterna | Exkluderingar gäller för spel, minsta odds och betalningsmetoder | Insatser i spelkrediter exkluderas vid utbetalningar | Regler, villkor och tidsbegränsningar gäller |

Omsättningskrav: 0.00x bonus till minsta oddset 1,20.Du måste omsätta 0 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Ytterligare villkor: Endast för nya kunder bosatta i Sverige. En kvalificerad insättning på 50 SEK eller mer från det att kontot registrerades ger spelaren rätt att inom 30 dagar ta del av erbjudandet om 100% i spelkrediter till ett matchande belopp, upp till max 1.000 SEK. Vid mottagande av erbjudandet kommer spelkrediterna att läggas på saldot på spelkontot där dessa medel inte kan tas ut. Endast ett öppningserbjudande per kund för alla Bet365’s produkter. För att kunna använda spelkrediterna behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av insättningen (Max 1000 SEK) inom 60 dagar från att erbjudandet mottogs. Endast kvalificerande spel efter mottagande av erbjudandet räknas mot kravet. Det är inte tillåtet att använda betalningsmetoderna Neteller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ”by Skrill” vid mottagande av erbjudandet med spelkrediterna. För att det ska gälla krävs det att du har verifierat ditt konto med två accepterade utgörande dokument. Se fullständiga regler och villkor för mer information. För att kunna lösa ut spelkrediterna måste vissa kriterier uppfyllas: Minst ett spel måste ha oddset 1.20 (1/5) eller högre. Vid kombination av marknader och matcher där det endast kan bli tre utfall, 1x2 te.x och spel har placerats på flera utgångar, liveodds eller före matchen räknas endast det första lagda spelet. Vid händelse av att ett spel stängs i förtid räknas endast den återstående aktiva insatsen. Vid ändring av ett spel med funktionen ”Ändra spel” räknas insatsen för det nya spelet. Spel som inte kommer att räknas är: Fullt stängda spel, Gaming, Direktspel, Annulerade spel, Liveoddsspel som fastställs som en push eller spel placerade via Bet365’s speltjänst via telefon. Spelare kan inte göra uttag på spelkrediter som inte är omsatta och kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för erbjudandet för full översikt. Om ditt konto är inaktivt 90 dagar i rad kommer spelkrediterna att makuleras. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

Villkor och krav: Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

18+, regler och villkor gäller.

Annas erbjuder spelbolag som Betsson, Betsafe och Nordicbet live streaming på bland annat Serie A och La Liga. Men deras utbud är inte alls lika komplett som utbudet på bet365 och Unibet.

Tips och saker att tänka på

För att kunna titta på livestreaming så behöver du ha pengar på kontot på de flesta spelbolag. Därför rekommenderar jag våra besökare att ha ett par olika konton på de stora spelbolagen för att kunna få ett så komplett utbud av live streaming som möjligt. Det betyder också att du enkelt kan jämföra de olika sajterna mot varandra för att se vilket spelbolag som har bäst odds, både på livebettingen och när du spelar innan match. Däremot finns det inget att förlora på att bara bli medlem. Det kostar ingenting att bli medlem på spelbolagen, så det är bara att ta en titt och bilda sig en egen uppfattning för att sedan göra ett val.