Det finns idag många spelbolag som erbjuder livestreaming i kombination med sports betting. Det betyder att du kan titta på massor av sport direkt via ditt spelbolags konto. I den här guiden går vi igenom lite kring vilka spelbolag som i skrivande stund har vilka rättigheter och lite mer kring hur du skall tänka kring livestreaming när du registrerar dig på ett spelbolag.

Gillar du livebetting? Välj ett bolag med livestreaming!

Om du gillar att spela mycket livebetting rekommenderar jag dig verkligen att välja ett spelbolag som erbjuder bra livestreaming också. Livebetting blir så mycket roligare om du kan titta på matchen samtidigt, och med dagens teknik så sitter streamingen och bettingen ihop i ett riktigt bra paket på många sajter. Kvalitén är ofta överraskande bra och klart jämförbar med linjär TV. 

Vilka bolag erbjuder vad?

I dagsläget finns det två spelbolag, Unibet och Bet365, som erbjuder det största utbudet av livestreaming. På dessa spelbolag kan du titta på flera matcher från olika sporter samdidigt som du spelar. Det är väldigt smidigt att kunna se matchen du spelat på, speciellt om du spelar live betting. 

Sportbonus

Annonce

Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

  1. Skapa ett konto hos Bet365
  2. Gör en insättning på 50 kronor eller mer och acceptera erbjudandet inom 30 dagar
  3. Din insättning matchas med en 100% bonus i form utav spelkrediter, upp till 1000 kronor
  4. För att kunna lösa ut dina spelkrediter behöver du ha fastställda spel till värdet utav din första insättning
Omsättningskrav: 0.00x bonus till minsta oddset 1,20.Du måste omsätta 0 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Villkor och krav: Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

18+, regler och villkor gäller.

Annas erbjuder spelbolag som Betsson, Betsafe och Nordicbet live streaming på bland annat Serie A och La Liga. Men deras utbud är inte alls lika komplett som utbudet på bet365 och Unibet.

Tips och saker att tänka på

För att kunna titta på livestreaming så behöver du ha pengar på kontot på de flesta spelbolag. Därför rekommenderar jag våra besökare att ha ett par olika konton på de stora spelbolagen för att kunna få ett så komplett utbud av live streaming som möjligt. Det betyder också att du enkelt kan jämföra de olika sajterna mot varandra för att se vilket spelbolag som har bäst odds, både på livebettingen och när du spelar innan match. Däremot finns det inget att förlora på att bara bli medlem. Det kostar ingenting att bli medlem på spelbolagen, så det är bara att ta en titt och bilda sig en egen uppfattning för att sedan göra ett val.