Det är väldigt enkelt att sätta in pengar på några av de spelbolag vi listar här på betting.se. På de flesta spelbolag klickar du bara på insättning och anger vilken metod du vill använda. Hos alla spelbolag funkar det att använda ditt vanliga bankkort eller MasterCard. Det blir även mer och mer vanligt att folk använder sig av så kallade e-plånböcker som Skrill och Neteller.

Hur man sätter in pengar på ett spelbolag

När du gör en insättning tar det inte många sekunder innan du ser att dina pengar kommit in på ditt spelkonto. Du kan alltså sätta in pengar och sekunden senare lägga ditt spel. En del tar avgifter för insättningar men det har blivit ovanligare med tiden att spelbolag gör detta. Samma gäller även vid uttag, dock är det vanligare att mindre spelbolag tar ut en avgift.

Är det säkert att sätta in pengar?

Ja, hos alla de spelbolag som du hittar hos oss är det säkert att sätta in pengar. Eftersom vi bara listar seriösa spelbolag kan du alltid känna dig trygg med utlämnande av känsliga uppgifter. All information du lämnar är krypterad och hanteras alltid med högsta säkerhet. De säkerhetssystem som spelbolagen använder sig av vid transaktioner är jämförbara med stora e-handelsbutiker. 

Viktigt att tänka på när du gör en insättning

Vill du ta del av en bonus är det viktigt att du innan insättningen tar reda på hur man tar del av bonusen. Hos vissa spelbolag får du en kod via mail, hos andra klickar du bara i en ruta. Det skiljer sig helt enkelt från spelbolag till spelbolag. Sätt givetvis aldrig in mer pengar än vad du har råd att förlora.

Hos vissa spelbolag kan du inte ta del av bonusen om du sätter in pengar med hjälp av e-plånböcker som NetEller och Skrill. Läs villkoren för bonusen innan så att du är med på vad som gäller.

Tar spelbolagen avgifter för insättningar/uttag?

Det händer att en del spelbolag tar en avgift vid insättningen och en del vid uttag. Det skiljer sig ofta på vilken insättningsmetod men avgifter är något som blir mer och mer sällsynt. Anledningen är helt enkelt att det finns många spelbolag som inte tar någon som helst avgift vid insättning/uttag som på så vis blir mycket attraktivare för kunderna.

[bookmaker_bonus id=6]

Nordicbet hade för inte särskilt längesen avgifter på sina uttag men har nu helt slopat detta. Tidigare hade de även avgifter på insättningar men detta har också tagits bort helt och hållet. De mest välkända och stora spelbolagen tar sällan en avgift vid transaktioner.

Anledningen till att vissa spelbolag tar en avgift är för att det kostar spelbolaget pengar att göra transaktioner. Det är alltså inte för att tjäna pengar de väljer att göra det. Därför är det riktigt schysst av spelbolag som Nordicbet som inte tar några avgifter överhuvudtaget.

Det kan hända att det tillkommer extra avgifter när du använder dig av vissa banker, men det är i så fall bortom spelbolagens kontroll då det har att göra med bankernas rutiner.