Live betting verkar ofta svårare än vad det egentligen är men det är faktiskt väldigt enkelt. Det går ut på att du spelar på olika händelser och utfall under matchens gång. Vi säger att Barcelona spelar mot Real Madrid. Du ser att Real är kraftigt tillbakatryckta men har lyckats skapa två riktigt farliga kontringar på bara några minuter. Det känns som att den tredje kontringen snart kommer och oddset på att Real gör nästa mål är högt. Då gäller det att vara lite på hugget och snabbt kunna lägga oddset.

Kom igång med livebetting

Eftersom oddsen hela tiden ändras under matchens gång är det viktigt att man håller sig uppdaterad. Ibland kan du vara så att ditt valda odds ändras medan du lägger det. Då får du ofta upp en liten notis om att ditt odds ändrats och sedan får du välja om du fortfarande tycker det är spelvärt eller inte.

Tänk dig för och bli inte för impulsiv

Det är lätt hänt att man blir lite för impulsiv när man spelar på livebetting. Framförallt om man kollar på fartfyllda sporter som till exempel ishockey, då kan man lätt leva sig in lite för mycket i matchen. Att ha kontroll och hålla koll på sitt spelande är en otroligt viktig faktor om man vill blir en framgångsrik bettare. Självklart är den en svår balansgång, å ena sidan handlar det om att ligga före "systemet" och hitta guldkornen, å andra sidan gäller det att inte förhasta sig och segla iväg. 

Sportbonus

Annonce

Krav på 1x fastställt spel med minimum insats 50 kr för att få spelkrediterna | Exkluderingar gäller för spel, minsta odds och betalningsmetoder | Insatser i spelkrediter exkluderas vid utbetalningar | Regler, villkor och tidsbegränsningar gäller |

Omsättningskrav: 0.00x bonus till minsta oddset 1,20.Du måste omsätta 0 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Ytterligare villkor: Endast för nya kunder bosatta i Sverige. En kvalificerad insättning på 50 SEK eller mer från det att kontot registrerades ger spelaren rätt att inom 30 dagar ta del av erbjudandet om 100% i spelkrediter till ett matchande belopp, upp till max 1.000 SEK. Vid mottagande av erbjudandet kommer spelkrediterna att läggas på saldot på spelkontot där dessa medel inte kan tas ut. Endast ett öppningserbjudande per kund för alla Bet365’s produkter. För att kunna använda spelkrediterna behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av insättningen (Max 1000 SEK) inom 60 dagar från att erbjudandet mottogs. Endast kvalificerande spel efter mottagande av erbjudandet räknas mot kravet. Det är inte tillåtet att använda betalningsmetoderna Neteller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ”by Skrill” vid mottagande av erbjudandet med spelkrediterna. För att det ska gälla krävs det att du har verifierat ditt konto med två accepterade utgörande dokument. Se fullständiga regler och villkor för mer information. För att kunna lösa ut spelkrediterna måste vissa kriterier uppfyllas: Minst ett spel måste ha oddset 1.20 (1/5) eller högre. Vid kombination av marknader och matcher där det endast kan bli tre utfall, 1x2 te.x och spel har placerats på flera utgångar, liveodds eller före matchen räknas endast det första lagda spelet. Vid händelse av att ett spel stängs i förtid räknas endast den återstående aktiva insatsen. Vid ändring av ett spel med funktionen ”Ändra spel” räknas insatsen för det nya spelet. Spel som inte kommer att räknas är: Fullt stängda spel, Gaming, Direktspel, Annulerade spel, Liveoddsspel som fastställs som en push eller spel placerade via Bet365’s speltjänst via telefon. Spelare kan inte göra uttag på spelkrediter som inte är omsatta och kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för erbjudandet för full översikt. Om ditt konto är inaktivt 90 dagar i rad kommer spelkrediterna att makuleras. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.

Villkor och krav: Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

18+, regler och villkor gäller.

Bet365 är utan tvekan bäst på livebetting. Sajten och strukturen är riktigt bra så spelupplevelsen blir på topp. Dessutom kan du följa många matcher som livestreamas antingen på mobilen eller datorn. Skulle matchen du är intresserad av inte livestreamas kan du följa liveuppdateringarna direkt på sajten.

Viktigt när du livebettar

Innan du börjar spela på live odds är det viktigt att du har planerat hur mycket du tänkt spela för. Annars är det lätt att det drar iväg väldigt fort. En annan sak att hålla koll på är givetvis oddsen, om de ändras, vilka som är spelvärda och så vidare. Ta inte första bästa odds utan tänk efter om det är värt att spela på eller inte. Trots att man hela tiden måste vara på hugget och vara ganska snabb när man lägger sina odds får man ändå tänka en extra vända innan man trycker på spela. 

Många spelbolag erbjuder ofta gratis eller riskfria livespel som spelarna kan ta del av. Dessa får man ofta när man spelat på en utvald match eller liknande så håll utkik om just det spelbolag du spelar hos erbjuder något liknande. Annars är nordicbet ett spelbolag som ofta erbjuder riskfria spel på massor av olika sporter.