Live betting verkar ofta svårare än vad det egentligen är men det är faktiskt väldigt enkelt. Det går ut på att du spelar på olika händelser och utfall under matchens gång. Vi säger att Barcelona spelar mot Real Madrid. Du ser att Real är kraftigt tillbakatryckta men har lyckats skapa två riktigt farliga kontringar på bara några minuter. Det känns som att den tredje kontringen snart kommer och oddset på att Real gör nästa mål är högt. Då gäller det att vara lite på hugget och snabbt kunna lägga oddset.

Kom igång med livebetting

Eftersom oddsen hela tiden ändras under matchens gång är det viktigt att man håller sig uppdaterad. Ibland kan du vara så att ditt valda odds ändras medan du lägger det. Då får du ofta upp en liten notis om att ditt odds ändrats och sedan får du välja om du fortfarande tycker det är spelvärt eller inte.

Tänk dig för och bli inte för impulsiv

Det är lätt hänt att man blir lite för impulsiv när man spelar på livebetting. Framförallt om man kollar på fartfyllda sporter som till exempel ishockey, då kan man lätt leva sig in lite för mycket i matchen. Att ha kontroll och hålla koll på sitt spelande är en otroligt viktig faktor om man vill blir en framgångsrik bettare. Självklart är den en svår balansgång, å ena sidan handlar det om att ligga före "systemet" och hitta guldkornen, å andra sidan gäller det att inte förhasta sig och segla iväg. 

Sportbonus

Annonce

Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

  1. Skapa ett konto hos Bet365
  2. Gör en insättning på 50 kronor eller mer och acceptera erbjudandet inom 30 dagar
  3. Din insättning matchas med en 100% bonus i form utav spelkrediter, upp till 1000 kronor
  4. För att kunna lösa ut dina spelkrediter behöver du ha fastställda spel till värdet utav din första insättning
Omsättningskrav: 0.00x bonus till minsta oddset 1,20.Du måste omsätta 0 SEK för att frigöra hela bonusbeloppet

Villkor och krav: Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

18+, regler och villkor gäller.

Bet365 är utan tvekan bäst på livebetting. Sajten och strukturen är riktigt bra så spelupplevelsen blir på topp. Dessutom kan du följa många matcher som livestreamas antingen på mobilen eller datorn. Skulle matchen du är intresserad av inte livestreamas kan du följa liveuppdateringarna direkt på sajten.

Viktigt när du livebettar

Innan du börjar spela på live odds är det viktigt att du har planerat hur mycket du tänkt spela för. Annars är det lätt att det drar iväg väldigt fort. En annan sak att hålla koll på är givetvis oddsen, om de ändras, vilka som är spelvärda och så vidare. Ta inte första bästa odds utan tänk efter om det är värt att spela på eller inte. Trots att man hela tiden måste vara på hugget och vara ganska snabb när man lägger sina odds får man ändå tänka en extra vända innan man trycker på spela. 

Många spelbolag erbjuder ofta gratis eller riskfria livespel som spelarna kan ta del av. Dessa får man ofta när man spelat på en utvald match eller liknande så håll utkik om just det spelbolag du spelar hos erbjuder något liknande. Annars är nordicbet ett spelbolag som ofta erbjuder riskfria spel på massor av olika sporter.