Här kommer vi att gå igenom hur man registrerar sig på ett spelbolag och vad man behöver för att kunna registrera sig. Vår guide går efter populära bet365 men det finns såklart mängder av andra spelbolag att registrera sig på, men det kommer vara ungefär samma process. I guiden utgår vi från att du också tänkt sätta in pengar på spelbolaget.

Vad jag behöver

Först och främst måste du ha valt något av alla spelbolag som vi har listade här på Betting.se. I guiden har vi valt bet365*. För att sätta in pengar behöver du ett bankkort, kunna sätta in pengar via tjänster som Trustly eller banköverföring eller ha konto på någon tjänst som Skrill eller Neteller. Precis som vid alla köp man gör via internet måste man legitimera sig, och det gör du till exempel med mobilt bank-id eller en bankdosa. Det där beror på vilken bank du har och deras metoder. 

Utöver det måste du också legitimera dig på själva spelsajten i fråga. De flesta sajter kräver att du skickar in dokumentation av exempelvis ett foto på ditt pass eller ID-kort. I vissa fall behöver du även skicka in en kopia som styrker din bostadsadress, det kan vara en hyresräkning, telefonräkning och så vidare. 

Klicka dig in på sajten i fråga och hitta registreringsformuläret

Klicka dig in på spelbolaget via våra länkar här på Betting.se. Vi har nämligen ofta exklusiva bonusar via våra länkar vilket gör att du får en extra bra bonus när du registrerar dig. Väl inne på sajten behöver du hitta var man registrerar sig. Om vi tar exemplet bet365* så kommer du direkt in i sportboken när du klickar på vår länk. Du hittar sedan registreringsknappen högt uppe till höger. 

Fyll i dina detaljer

När du fått upp registreringsformuläret är det bara att fylla i dina uppgifter. Du kommer behöva saker som var du är bosatt, namn, födelsedatum, e-mail, lösenord. Det skiljer lite mellan olika spelbolag vad de frågar efter när du registrerar dig. Fyll i detaljerna och klicka dig vidare.

Det här är sällan en komplicerad process och tar vanligtvis inte längre än några minuter. 

Logga in och gör din första insättning

Notera att du ibland behöver du bekräfta din e-post eller ditt telefonnummer innan du kan logga in.

Logga in på ditt konto och hitta sidan där du sätter in pengar. Använd den metod du tänkt använda och se pengarna komma in på kontot. Allt som oftast tar det bara några sekunder innan du har pengarna på kontot, men kan bero lite på vilken insättningsmetod du väljer att använda.  Minimigränsen för insättningar och uttag varierar från spelbolag till spelbolag. Bet365* till exempel har 5 kr som lägsta insättningsgräns. 

Vissa spelbolag tar extra avgifter vid insättningar (och uttag också för den delen), det gäller dock inte Bet365*. Däremot kan det tillkomma avgifter vid användning av vissa banker, men det är i så fall bortom spelbolagets kontroll.