Annons

Odds dam-VM i fotboll - Betting på VM 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Ett av världens största sportevenemang har dragit igång. Nu spelas nämligen Fotbolls-VM damer där 32 nationer gör upp om det åtråvärda priset, att bli världsmästare. Mästerskapet lockar till sig miljontals tittare från hela världen och spelbolagen erbjuder mängder av marknader för att höja spänningen. Odds Dam VM 2023 är redan nu aktuellt och du som vill spela på Dam VM fotboll kan med fördel spana in oddsen för att hitta de bästa spelen. På den här sidan kan du läsa allt om odds för den pågående turneringen, allt från vinnarodds till vilka olika marknader det finns att spela på.

Odds på vinnare av dam VM 2023

Det finns många typer av långtidsspel för betting Dam VM fotboll, men det allra mest populära är nog att spela på vem som vinner hela mästerskapet. Att betta på vinnare av dam VM 2023 handlar alltså om att förutse vem som lyfter guldet. Som tidigare nämnt är USA favoriter till guldet i dagsläget. Men allt kan hända och det finns många andra bra landslag med i turneringen. Har du en känsla för vem som vinner kan ett spel på vinnaroddsen på damernas Fotbolls-VM 2023 vara något för dig.

Odds på gruppspelet i damernas fotbolls-VM 2023

Som tidigare nämnt är Dam VM fotboll ett enormt stort sportevenemang och spelmarknaderna gör ingen besviken. En väldigt populär marknad är oddsen på gruppspelet där man exempelvis kan spela på vilket land som vinner gruppen eller vilken nation som slutar sist.

Man kan helt enkelt spela på vilket land man tror tar sig vidare från gruppen och inte. Samtidigt erbjuds givetvis de klassiska spelen ”1X2” på varje enskild match och mycket mer. Har du en känsla för vilket land som kommer prestera bra i de olika grupperna kan dessa spel vara något för dig. Lite längre ner på sidan kan du se oddsen för alla grupperna.

Odds på slutspelet i damernas fotbolls-VM 2023

Precis som för gruppspelen finns det även många marknader för betting Dam VM fotboll och dess slutspel. Några av de vanligaste spelen för slutspelet är att betta på vilket land som tar sig vidare från åttondelarna, kvartsfinalerna och semifinalerna.

Samtidigt finns det massa andra roliga marknader för den som vill höja spänningen under slutspelet. Man kan exempelvis spela på om slutspelsmatcherna avgörs under ordinarie tid eller om den specifika matchen går till förlängning alternativt straffar.

Odds på finalen i damernas fotbolls-VM 2023 

Att spela på Dam VM fotboll är något som höjer spänningen under matcherna rejält. Och oavsett vilket land man håller på brukar VM-finalen alltid vara otroligt spännande.

Turneringens två bästa lag ska göra upp om guldet medan hela världen kollar på. För dig som planerar att kolla på finalen kan ett spel på matchen vara pricken över i:et. Det kommer finnas mängder av marknader tillgängliga när de båda finallagen är klara.

Du kommer exempelvis kunna spela på vem som vinner guldet och vem får ta emot tröstpriset i form av silvermedaljen. I dagsläget är USA och England favoriter till att nå finalen, men som vi alla vet är bollen rund och allt kan hända.

Odds på skyttekung i Fotbolls-VM damer 2023

Om du gillar mål kan ett spel på skyttekung dam vm 2023 vara ett roligt spel. Om vi ser till fotbolls-VM damer odds i dagsläget finns det ett par favoriter till att vinna skytteligan under mästerskapet.

Som vanligt är Megan Rapinoe en av favoriterna till att hitta nätet flest gånger. Förutom att hon är anfallare i ett av världens bästa landslag tar hon även straffarna för sitt land. Även om hon börjar bli till åren besitter hon otroliga egenskaper som kommer skapa oreda bland motståndarna.

Utöver Megan är norskan Caroline Hansen, som till vardags gör succé i toppklubben Barcelona, en kandidat till att vinna skytteligan. En spelare som kan skrälla när det gäller att bli skyttedrottning är svensken Kosovare Asllani som vi alla känner till vid det här laget. Om Sverige går långt kommer Asllani troligtvis vara framträdande!

Odds till alla grupper i Damernas fotbolls-VM 2023

Följ med här för att få den bästa överblicken om vilka som är favoriter enligt oddsen att vinna samtliga grupper under dam vm 2023.

Nedan ser du en jämförelse av högsta odds på grupp A i dam vm 2023.

Nedan ser du en jämförelse av högsta odds på grupp B i fotbolls vm damer 2023.

Nedan ser du en jämförelse av högsta odds på grupp C i damernas vm fotboll 2023.

Nedan ser du en jämförelse av högsta odds på grupp D i dam vm fotboll 2023.

Nedan ser du en jämförelse av högsta odds på grupp E  i fotbolls vm 2023.

Nedan ser du en jämförelse av högsta odds på grupp F i dam vm fotboll 2023.

Nedan ser du en jämförelse av högsta odds på grupp G i fotbolls vm damer 2023.

Nedan ser du en jämförelse av högsta odds på grupp H i dam vm 2023.

Långtidsspel på fotbolls-VM damer

Nedan kan du läsa om olika marknader för långtidsspel på Dam-VM 2023.

Odds på finallag i dam VM 2023

Vilka två lag kommer att stå i final? Redan nu kan man tippa på vilka två lag som kommer att spela den sista matchen av mästerskapet och göra upp om guldet. Att spela på finallagen av dam VM 2023 handlar helt enkelt om att gissa rätt på vilka nationer som gör det allra bäst. Det roliga med att spela på vilka lag som når finalen är att man kan använda både hjärta och hjärna (eller båda två).

Odds på skyttekung i dam VM 2023

Det finns många bra målskyttar som kommer göra många mål under mästerskapet. Frågan är bara vem som gör flest? På förhand finns det ett antal favoriter till att bli skyttekung, men du kanske har andra tankar? Att spela på vem som gör flest mål under mästerskapet gör det roligare att följa samtliga matcher för det specifika landet där spelaren spelar. Vanligtvis finns skyttekungen i ett landslag som kommer långt i turneringen.

Odds på vinnare av grupperna i dam VM 2023

Ytterligare ett populärt långtidsspel på betting Dam VM fotboll är att tippa på vilken nation som vinner gruppen. Precis som det framgår ovan finns det åtta grupper med fyra lag i varje grupp. Självklart går det att spela på bara en gruppvinnare från en specifik grupp, men det kan även vara kul att kombinera flera gruppvinnare för att göra hela mästerskapet ännu mer intressant. Genom att analysera varje grupps oddsfavorit kan man hitta ett bra och roligt långtidsspel.

Odds på avancemang från grupperna dam VM 2023

På samma sätt som man kan spela på att ett specifikt lag vinner sin grupp kan man spela på vilka lag som avancerar från de olika grupperna. Det är nämligen två lag från varje grupp som avancerar till slutspelet. Denna form av spel kan vara bra när man tror på ett lag men inte är helt säker på om laget vinner gruppen eller går vidare som grupptvåa. Även här kan man kombinera att olika nationer från olika grupper avancerar från sin specifika grupp.

Head 2 head odds mellan två olika lag

Att spela på head 2 head innebär att tippa på vilket av två lag som vinner eller kommer längst i turneringen. Exempelvis kan ett head 2 head spel vara att USA kommer längre i turneringen än Spanien. Dessa spel är roliga för den som känner lite extra för två olika lag och vill att de båda lagen kommer långt. Ett head 2 head spel behöver dock nödvändigtvis inte vara mellan två lag, det kan även vara mellan två olika spelare eller dylikt. Head 2 head kan alltså handla om vem av två spelare som gör flest mål i mästerskapet och så vidare.

Korttidsspel på fotbolls VM damer

Läs om de populäraste marknaderna för korttidsspel på sommarens stora mästerskap.

1x2 odds

Om det finns många långtidsspel för betting Dam VM fotboll finns det minst lika många korttidsspel. De mest klassiska korttidsspelen är de som kallas 1x2-spelen där man helt enkelt tippar på vilket lag som vinner matchen - eller om den slutar oavgjort. Det kan vara bra att veta att dessa spel enbart gäller ordinarie 90 minuter plus tilläggstid. Vill man att spelet även gäller för förlängning och straffar kan man spela något som heter Money Line.

Odds på över/under antal mål

Ett av de absolut mest populära spelen inom bettingvärlden är att tippa på hur många mål det blir i en specifik match. Denna form av spel har blivit så pass populärt eftersom man inte behöver förutse en vinnare. Istället gäller det att avgöra hur många mål det blir i matchen. Om det exempelvis är en match mellan två defensiva lag kan det vara bra att spela på att matchen innehåller få mål. På samma sätt kan det vara klokt att spela på att en match innehåller många mål om det är två offensiva lag på planen – eller om det är stor klasskillnad mellan de specifika lagen. Att spela på över/under antal mår är det perfekta sättet att öka spänningen i en match.

Odds med Asian Handicap

Många gånger kan oddsen var relativt låga och tråkiga på att ett lag ska vinna matchen. Men om man tror på ett lag väldigt mycket kan man välja att spela Asian Handicap, vilket är ett spel där man tippar på att ett lag vinner matchen med flera måls marginal. Ett vanligt Asian Handicap-spel är något som heter -1,5. Om man exempelvis spelar att USA ska vinna med -1,5 Asican Handicap betyder det att de måste vinna matchen med minst två mål. Det finns fler varianter av Asian Handicap-spel, men själva grundtanken är alltså att man spelar på att ett lag vinner med flera måls marginal. Om du vill lära dig mer om Asian Handicap finns det många bra guider online.

Odds på antal hörnor

Att spela på Dam VM fotboll kan vara en djungel och i denna text har vi gått igenom många av de mest populära spelmarknaderna. I denna djungel finns även odds på antal hörnor där man helt enkelt spelar på hur många (eller hur få) hörnor det blir i en specifik match. Om du exempelvis vet att ett lag ofta får många hörnor i sina matcher kan hörnmarknaden vara något för dig. Vissa lag kanske har en spelstil som innebär att matcherna innehåller många eller få hörnor? Då kan denna marknad vara ett roligt alternativ.

Live betting dam VM fotboll

Läs om de populäraste marknaderna för livebetting på damernas fotbolls-VM.

Odds på vilket lag/spelare som gör nästa mål

Precis som rubriken antyder handlar odds på vilket lag/spelare som gör nästa mål om att ha en känsla för hur matchbilden ser ut. Om du exempelvis kollar på en match och tycker att ett lag/spelare ser bra ut kan det vara kul att betta på att laget eller spelaren gör nästa mål i matchen. Denna marknad har blivit populär eftersom du som åskådare har möjligheten att skapa dig en uppfattning om matchbilden live.

Odds på korrekt resultat

Fördelen med live betting är som sagt att man kan skapa sig en bild av matchen. Du som åskådare kan alltså låta matchen spelas ett par minuter för att se vilket lag som ser mest taggat ut. Din magkänsla kanske säger att en match kommer sluta 1-1 samtidigt som du inte är helt säker? Då kan odds på korrekt resultat genom live betting vara ett bra alternativ. Ser matchen trög och tråkig ut? Då kanske 0-0 är det spel med högst värde.

Odds på matchvinnare

Odds på matchvinnare genom live betting handlar om att du tippar på att ett lag vinner matchen medan den pågår. Tänk dig att du slår på Tv:n och får upp en match där det ena laget har ett rejält övertag och skapar målchans på målchans – då kan det vara läge att spela dem som matchvinnare.

Odds på första målskytt

På samma sätt som att ett lag kan ha ett rejält övertag kan en spelare se riktigt vass ut. Det kan vara en anfallare som varit nära på att hitta nätet flera gånger och du tror att hon snart sätt den. Att spela på första målskytt brukar ofta innebära relativt höga odds, vilket kan resultera i hög utdelning om du träffar rätt. Det kan vara klokt att undersöka vilka spelare som tar straffar för sitt för att öka chansen att ha rätt om vem som blir den första målskytten.

Odds på nästa hörna

Odds på nästa hörna är precis vad det låter. I stort sett alla spelbolag erbjuder olika marknader för spel på hörnor. Ett vanligt och populärt spel när det kommer till hörnor är att tippa på vilket lag som får nästa hörna. Om du märker att det ena laget skapar många målchanser och kommer till avslut kan det finnas bra värde i att betta på att just det laget får nästa hörna i matchen.

Odds på första eller nästa kort

Ibland kan matcherna ha en hetsig stämning där domaren måste dela ut kort för att lugna ner spelarna. Och om du märker att en viss spelare eller ett visst lag är lite extra aggressiva kan odds på första eller nästa kort vara intressant. Denna typ av spel handlar helt enkelt om att du tippar på vilket lag eller spelare som får matchen första / nästa kort.

Spelbolag med dam VM fotboll odds 2023

Eftersom dam VM fotboll är ett så stort evenemang erbjuder mer eller mindre alla spelbolag odds på mästerskapet. Oddsen kan dock variera mellan de olika spelbolagen och därför kan det vara smart att göra research innan du väljer vart du ska spela. Nedan kommer en lista på populära spelbolag med odds på dam-VM:

100% upp till 500 kr välkomstbonus i sport

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 500 kr i sportbonus
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.

Spelkrediter upp till 1250 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

120 kr gratisspel i välkomstbonus
massor av sporter med fina odds
lätt att navigera!
Omsättningskrav: X1 omsättning

Ytterligare villkor: Giltig för nyregistrerade spelare bosatta i Sverige vid första insättningen på minst 100 kr. Insättningen matchas upp till 120 kr på gratisspelet. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 25.03.22. Vid eventuell vinst betalas beloppet ut minus värdet på gratisspelet.
Villkor och krav:  Referera till Betinia för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 120 kr. Min insättning 100 kr. Vid eventuell vinst betalas beloppet ut minus värdet på gratisspelet. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

100% upp till 2000 SEK på första insättningen

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 2000 kr i välkomstbonus
Bra spelutbud
Höga odds!
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 5.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Minsta insättning 100 kr, endast nya insättande kunder
Villkor och krav:  Referera till Campobet SE för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 2000 kr. Min insättning 100 kr.

100% upp till 1000 kr i sportbonus!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 1000 kr
Höga odds
Snabba utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i insättningsmenyn innan den första insättningen har genomförts, endast nya spelare.
Villkor och krav:  Referera till Bethard för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till FastBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Det finns inga odds för denna tävling

FAQ Odds dam VM 2023

Vi ger dig svaren på de vanligaste frågorna gällande dam vm 2023 odds.

Vilken marknad ger högst odds på dam VM 2023?

Att spela på vilken spelare som gör nästa mål i en match ger höga odds. Allra högsta odds får du genom att tippa på vilken spelare som vinner skytteligan.

Var hittar jag en bonus på damernas Fotbolls-vm?

För allt om oddsbonusar på sommarens mästerskap, se Fotbolls-VM damer 2023 bonus.

Vilket spelbolag har högst odds på fotbolls-VM damer?

Alla spelbolag sätter sina egna odds och ofta varierar oddsen mellan olika spelbolag. För att hitta högsta möjliga odds rekommenderar vi att du går igenom många spelbolag och jämför.  

Kan man betta på matcher live i damernas fotbolls-VM 2023?

Ja, i stort sett alla spelbolag erbjuder live betting på damernas VM i fotboll 2023. Ibland kan spelmarknaderna för live betting vara begränsade.

Vilken spelare är störst favorit att vinna skytteligan i dam VM 2023 enligt oddsen?

Just nu är Megan Rapinoe som spelar i USA störst favorit att vinna skytteligan.

Vilket land vinner dam VM enligt oddsen?

I dagsläget är USA favoriter till att vinna dam VM enligt oddsen. Tänk på att detta kan ändras snabbt ju längre in i turneringen vi kommer.

Var hittar jag allt om dam VM fotboll odds?

Du hittar allt om odds på dam VM 2023 på den här sidan.

Var hittar jag speltips på Fotbolls-VM 2023?

För alla speltips på sommarens mästerskap, se Dam VM fotboll speltips.

Feedback