Annons

Grupp F i Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Nästa grupp i vår genomgång av odds dam-VM 2023 är en ganska spretig historia. Två landslag är tydliga favoriter att gå vidare: Frankrike och Brasilien. Där bakom lurar Jamaica och VM-debutanterna Panama. Men som sagt ska nog väldigt mycket till om detta inte ska bli en tvekamp om gruppsegern mellan Frankrike och Brasilien.

Odds Grupp F dam-VM 

Här kan du hitta oddsen på vilket land som är favoriter att vinna grupp F i dam-VM 2023. 

Så avgörs grupp F i dam-VM 2023 

Öppningsmatchen av grupp F spelas den 23 juli på Sydney Football Stadium. Mellan Frankrike och Jamaica. Sedan rullar gruppen på med tre matchrundor där alla möter alla en gång. Vinnaren och grupptvåan går vidare till åttondelsfinal. De två sämst placerade lagen åker ur från dam-VM 2023.  

Besök våran sida: Dam VM fotboll speltips för att se hur vi har tippat grupp F.

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till FastBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Kommentarer

Feedback