Annons

Grupp D i Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Grupp D är en extra intressant grupp om vi tittar på dam VM fotboll odds. På förhand ser det ut som tre starka landslag ska göra upp om gruppsegern och endast två platser som ger vidare avancemang. England är favoriter att plocka hem gruppsegern men där bakom lurar Danmark och Kina som inte ska underskattas. VM-debutanterna Haiti kommer få det tufft här och riskerar att bli gruppens slagpåse. 

 

Odds Grupp D dam-VM 

Här kan du kika närmare på vilket land som är favoriter att vinna grupp D i dam-VM 2023.  

Så avgörs grupp D i dam-VM 2023 

Gruppens öppningsmatch går av stapeln den 22 juli på Lang Park i Brisbane. Den spelas mellan storfavoriterna England mot debutanterna från Haiti. Sedan rullar gruppspelet vidare med tre omgångar där alla lag möter varandra en gång vardera. Vinner gruppen gör det lag med flest poäng efter tre matcher. Detta lag går sedan vidare till åttondelsfinal tillsammans med grupptvåan. De två resterande lagen åker ut och får ladda om och kvala till världsmästerskapet 2027.

Besök våran sida: Dam VM fotboll speltips för att se vårat tips på grupp D.

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till FastBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Kommentarer

Feedback