Annons

Grupp H i Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Nu har vi nått hela vägen till den sista gruppen i vår genomgång av odds dam-VM 2023. Tyskland är riktigt stora favoriter att plocka hem gruppsegern här. Bakom favoriterna väntas Sydkorea ta andraplatsen. Colombia väntas kanske kunna utmana Sydkorea. Medan VM-debutanterna Marocko lär få det tufft att plocka poäng i grupp H.  

Odds vinnare Grupp H dam-VM 

Här kan du hitta oddsen på vilken nation som är favoriter att ta hem gruppsegern i grupp H i dam-VM 2023.  

Så avgörs grupp H i dam-VM 2023 

Grupp H drar igång med att Tyskland möter Marocko den 24 juli på Melbourne Rectangular Stadium. Sedan fortsätter gruppen med att alla nationer möter varandra en gång. Det landslag med flest poäng efter tre spelade matcher vinner gruppen och går tillsammans med grupptvåan vidare till åttondelsfinal. Trean och fyran från grupp H efter tre spelade matcher åker ut från dam-VM 2023.  

Besök våran sida: Dam VM fotboll speltips för att se vårat tips på grupp H.

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till FastBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Kommentarer

Feedback