Annons

Grupp B i Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Vi rullar vidare med vår genomgång av alla grupper i VM, här kommer du bland annat att hitta de bästa tipsen på odds dam-VM 2023. Nu är det dags för grupp B där den andra hemmanationen Australien är knappa favoriter att ta hem gruppsegern framför Kanada. Frågan är om Nigeria och Irland kan skrälla och vara med i kampen om avancemang eller inte? 

Odds Grupp B dam-VM 

Här nedanför kan se oddsen för vilket land som är favoriter att plocka hem gruppsegern i grupp B i dam-VM 2023.  

Så avgörs grupp B i dam-VM 2023 

Gruppens första match blir när Australien ställs mot Irland hemma på Stadium Australia i Sydney. Sedan rullar det på med tre omgångar där alla lagen ställs mot varandra en gång. Gruppettan efter tre spelade matcher går vidare till åttondelsfinal i sällskap med grupptvåan. De två andra lagen som slutar trea respektive fyra åker ut från VM och får ta nya tag om fyra år igen.  

Besök våran sida: Dam VM fotboll speltips för att se vårat tips på grupp B.

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till FastBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Kommentarer

Feedback