Annons

TV-Tablå för Dam-VM 2023 - TV-tider och kanaler

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Världsmästerskapet i Fotboll för damer 2023 är sommarens stora händelse och många undrar vilka Tv-tider som gäller för turneringen. I denna text hjälper vi dig att få full koll på när, var och hur samtliga matcher i mästerskapets sänds. På denna sida går vi inte bara igenom Tv-tider dam VM fotboll för det svenska landslaget, utan för alla nationer som deltar i turneringen. Häng med för att slippa missa häftiga matcher! 

Inget innehåll hittades.

Dam VM 2023 – Tv-tider

Dam VM fotboll tv tider varierar, men Sveriges VM-äventyr drar igång den 23:e juli då man tar sig an Sydafrika. Därefter spelar det svenska landslaget sina övriga två gruppspelsmatcher lördagen den 29:e juli och onsdagen den 2:a augusti. Vid avancemang från gruppen spelar det svenska landslaget sin första slutspelspelsmatch söndagen den 6:e augusti. Om Sverige vinner sin grupp spelas slutspelsmatchen klockan 11:00 och skulle man komma tvåa spelas matchen 04:00. Vissa spelbolag kommer erbjuda gratis streaming, men vi vågar inte säga vilka ännu. Ju närmare mästerskapet vi kommer, desto fler spelbolag kommer annonsera att de erbjuder streaming. Ovanför ser du tiderna för samtliga matcher i både gruppspelet och slutspelet:

Bokmärk vår TV-guide: All sport på TV

Dam VM 2023 – Tv-kanaler

Dam VM fotboll på tv sänds i Viaplay Groups kanaler, vilket inkluderar TV3, TV6, TV10, Viasat och Viaplay. Dam VM fotboll 2023 tv12 kommer alltså inte vara tillgängligt. Samtliga matcher i mästerskapet går att streama på Viaplay. Med andra ord kan det vara klokt att fixa ett Viaplay-konto för att kunna ta del av varenda match av turneringen. Om du vill se två matcher som spelas samtidigt är det inga problem, samtliga tillställningar kommer nämligen finnas i repris på Viaplay. Om du skulle befinna dig utomlands medan mästerskapet spelas behöver du bara ladda ner en VPN till din enhet för att kunna ta del av underhållningen.

Se mer om odds, odds fotbolls vm 2023

Var kan jag se Sveriges matcher?

Dam VM fotboll 2023 svensk tv kommer, som tidigare nämnt, finnas tillgängligt på Viaplay Groups kanaler. Sveriges matcher under gruppspelet kommer sändas på TV6, eller om du hellre vill streama kan du se via Viaplay. Så länge du har tillgång till någon av dessa två kan du följa hela Sveriges äventyr i sommarens mästerskap. Ett tips är att spara denna sida då vi kommer att hålla er uppdaterade med vilka kanaler som gäller om våra blågula damer tar sig till slutspelet.

Foto: Marty MELVILLE / AFP

Finns det några gratis streams för att se VM 2023?

Det kommer finnas gratis streams för att se damernas fotbolls-VM 2023 hos olika spelbolag. I dagsläget är det inte helt fastställt vilka spelbolag som kommer sända matcher, men det är mycket vanligt att de stora spelbolagen erbjuder livestreams på stora sportevenemang. Detta betyder nödvändigtvis inte att spelbolagen sänder alla 64 matcher i turneringen. Med andra ord kommer spelbolagen erbjuda gratis streams på vissa utvalda matcher under mästerskapet. Samtidigt annonserar Viaplay olika erbjudanden då och då. Du som vill ha tillgång till samtliga matcher bör hålla dig uppdaterad kring deras erbjudanden för att hitta en bra deal.

På vilka kanaler kan jag se alla Sveriges VM-matcher?

Vilka tv kanaler Dam VM fotboll som gäller har vi diskuterat ovan. Alla matcher kommer sändas på Viaplay, men skulle du sakna ett konto behöver du inte vara orolig. Alla Sveriges matcher kommer nämligen sändas på TV6 (gruppspelet), för slutspelet kan vissa även sändas på TV3 eller TV10. Med andra ord räcker det om du har tillgång till ett lite enklare TV-utbud för att kunna ta del av sommarens mästerskap.

SPELTIPS PÅ DAM-VM 2023

Hur stor är tidsskillnaden mellan Sverige, Australien och Nya Zeeland?

Eftersom sommarens stora mästerskap spelas i både Australien och Nya Zeeland kan det vara bra att känna till tidsskillnaderna. Nya Zeeland ligger 10 timmar före Sverige medan Australien ligger åtta timmar före Sverige. Detta innebär att Dam VM på tv kommer sändas sent på kvällen i Sverige. Notera dock att avsparkstiderna varierar för alla matcher. För att se hela det kompletta spelschemat för sommarens stora turnering, se vm 2023 spelschema.

I vilka kanaler kan jag se alla matcher i Dam-VM 2023?

Du som vill kunna se alla matcher i dam-VM bör skaffa ett Viasat-konto då alla matcher kommer sändas på deras kanaler. Men det är TV3, TV6 och TV10, Viasat och Viaplay som äger rättigheterna till turneringen. Du kan redan nu ta del av olika erbjudanden hos Viasat, vilket kan vara fördelaktigt om du vill se alla matcher i sommar.

Så kan du streama fotbolls-VM damer 2023

Förutom att dam-VM kommer sändas på de ovan nämnda kanaler kommer även olika spelbolag erbjuda streaming för vissa utvalda matcher. Nedan kommer en guide om hur du streamar VM 2023 hos ett spelbolag. Notera ett detta är en generell guide och att processen kan variera mellan olika spelbolag.

  1. Skaffa ett konto hos ett spelbolag som sänder en match du vill se.
  2. Gör en insättning för att kunna ta del av livestreamen.
  3. Gå till oddsutbudet och hitta den specifika matchen du vill se.
  4. Gå in på den specifika matchen och klicka på play-knappen för att starta livestreamen.

För mer om live stream fotbolls-VM, se Fotbolls-VM stream.

Var ser man fotbolls-VM damer live stream?

Eftersom alla kanaler som sänder sommarens dam-VM ägs av Viaplay Group behöver du köpa Viaplays streamingtjänster för att få till gång till livestreaming. Med andra ord ägs TV3, TV6 och TV10 av VIaplay Group och så länge du har ett Viaplay-konto kommer du kunna streama samtliga matcher via deras tjänster. Du som har tillgång till Viaplay får ta del av studiosändningar och repriser. Du kommer såklart kunna streama dessa kanaler på vilken enhet du själv vill (mobiltelefon, dator, AppleTV och smartTV osv).

Går det att streama fotbolls-VM damer 2023 gratis?

Alla stora sportevenemang runt om i världen innebär alltid stora summor pengar. Och alla aktörer som sänder matcherna i dam-VM 2023 har betalat mycket pengar för rättigheterna att sända. Att streama fotbolls-VM helt gratis kommer alltså vara svårt. Men vissa spelbolag kommer erbjuda gratis streams så länge du har ett positivt saldo på det specifika spelbolaget. Du som nöjer dig med att se vissa utvalda matcher kommer billigast undan genom att ta del av spelbolagens livestreams. Och du som vill ha tillgång till samtliga matcher kommer behöva köpa Viaplays streamingtjänster.

VANLIGA FRÅGOR: Frågor och svar om VM i fotboll 2023 tv-tider

Här samlar vi de vanligaste ställda frågorna om Dam-VM fotboll tv-tider.

Vem sänder fotbolls vm damer 2023?

Alla kanaler som kommer sända VM i sommar ägs av Viaplay Group. Det är alltså Viaplay som sänder sommarens mästerskap.

När börjar Fotbolls-VM 2023?

Sommarens fotbolls-VM drog igång den 20:e juli då både Nya Zeeland och Australien spelade sina första gruppspelsmatcher.

Vilka kanaler visar Dam-VM 2023?

Det är TV3, TV6, TV10 och Viaplay som visar dam-VM 2023.

Var kan jag se Sveriges matcher i Dam-vm 2023?

Du kommer kunna se alla Sveriges matcher genom Viaplays streamingtjänster. Du kommer även kunna se Sveriges matcher på TV3, TV6 och TV10.

Finns det en live stream för Fotbolls-VM 2023?

Hos Viaplay kan du livestreama samtliga matcher i mästerskapet. Samtidigt kommer olika spelbolag erbjuda livestream på vissa utvalda matcher under mästerskapets gång.

Kan jag se Sveriges matcher i Dam-VM 2023 gratis?

Att se Sveriges matcher i dam-VM helt gratis kommer inte vara möjligt. Alla aktörer som har rättigheterna till matcherna har betalat stora summor pengar. Notera dock att vissa spelbolag erbjuder gratis livestream så länge du har ett positivt saldo.

Feedback