Annons

Grupp E i Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Nu är det dags för den största favoriten när vi pratar om odds dam-VM 2023. Vi talar givetvis om USA, som inte bara är favoriter att vinna grupp E utan även att ta hem hela VM. USA kommer främst att tampas med Nederländerna om gruppsegern. Det blir alltså en repris på VM-finalen 2019. Två VM-debutanter återfinns även i grupp E: Portugal och Vietnam. Båda länderna står inför en väldigt tuff uppgift här, även om Portugal har en högre skrällpotential.  

Odds Grupp E dam-VM 

Här nedanför får du all tänkbar information om vilket land som är favoriter att vinna grupp E i dam-VM 2023.

Så avgörs grupp E i dam-VM 2023 

Gruppen startar med att storfavoriten USA möter debutanterna Vietnam på Eden Park i Auckland den 22 juli. Här väntas USA ta hem en enkel seger. Sedan fortsätter grupp E med tre omgångar där alla länder möts en gång. Nationen med flest poäng efter tre omgångar går vidare till åttondelsfinal som gruppsegrare. Nationen som slutar på andraplatsen går också vidare till åttondelen. Trean och fyran i gruppen åker ut från VM och får ta nya tag om fyra år igen.  

Se våran sida: Dam VM fotboll speltips för att se hur vi tippar grupp E.

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till FastBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Kommentarer

Feedback