Annons

Grupp C i Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Vi fortsätter vår resa genom grupperna och tipsen på odds dam-VM 2023. Nu är det dags för grupp C som är en blandad historia med nationer från fyra olika världsdelar. Två länder är tydliga favoriter att ta sig vidare: Spanien och Japan. Där bakom hittar vi VM-debutanterna Zambia och Costa Rica. Det vore en mycket stor skräll om något av dessa två länder blandar sig i kampen om avancemang.  

Odds Grupp C dam-VM 

Här nedanför kan du få koll på vilka som är favoriter att plocka hem segern i grupp C. 

Så avgörs grupp C i dam-VM 2023 

Gruppen startar med ett spansktalande möte mellan storfavoriterna Spanien och Costa Rica på Wellington Regional Stadium den 21 juli. Sedan rullar gruppspelet vidare med tre omgångar där alla lag möter varandra en gång vardera. Gruppetta blir det lag med flest poäng efter tre matcher och detta lag går vidare till åttondelsfinal tillsammans med grupptvåan. De två resterande lagen åker ut och får ladda om inför nästa VM 2027.  

Besök våran sida: Dam VM fotboll speltips för att se vårat tips på grupp C.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Kommentarer

Feedback