Annons

Grupp G i Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Så har det blivit dags för den roligaste gruppen för odds dam-VM 2023. Vi tänker givetvis på gruppen som Sverige är med i, grupp G. Det svenska landslaget är stora favoriter att inte bara gå vidare till åttondelen utan att även vinna grupp G. Det största hotet om gruppsegern kommer från Italien. Argentina och Sydafrika är de två andra landslagen. Sverige ska slå dessa två lag även om de besitter tillräckligt kvaliteter för att inte underskattas.  

Odds Grupp G dam-VM 

Här kan du hitta oddsen på vilket landslag som är favoriter att vinna grupp G i dam-VM 2023. Oddsen kommer att läggas till så fort de finns tillgängliga från spelbolagen.

Så avgörs grupp G i dam-VM 2023 

Sverige ställs mot Sydafrika i öppningsmatchen av grupp G, den 23 juli på Wellington Regional Stadium. Sedan rullar det på för det svenska landslaget. Match mot Italien den 29 juli på samma arena. Gruppen avslutas den 2 augusti för Sverige mot Argentina på Waikato Stadium i Hamilton. Det lag som har flest poäng efter tre matcher vinner gruppen och går vidare till åttondelsfinal. Tvåan i gruppen går också vidare. Trean och fyran från grupp G efter tre matcher åker ut från dam-VM 2023 och får packa sina väskor.  

Besök våran sida: Dam VM fotboll speltips för att se vårat tips på grupp G.

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till FastBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Kommentarer

Feedback