Annons

Grupp A i Fotbolls-VM damer 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Här börjar vår genomgång av alla grupper i dam-VM 2023 för att ge den bästa informationen och tipsen om dam VM fotboll odds. I grupp A hittar vi en av värdnationerna, Nya Zeeland. Två europeiska landslag, nämligen Norge och Schweiz. Samt den asiatiska outsidern i form av önationen Filippinerna. Favoritskapet ligger på vårt grannland i öst och man utmanas främst av Nya Zeeland och Schweiz. Filippinerna gör sitt första VM någonsin och kommer inte ha något med gruppsegern att göra.  

Odds Grupp A dam-VM 

Se nedan för odds på vilken nation som är favoriter att vinna grupp A i dam-VM 2023. Norge lyckades dra vinstlotten till gruppspelet då man enkelt tippas vinna och ta sig vidare mot två relativt mediokra lag i form av Nya Zeeland och Schweiz, sedan ett Filippinerna som rankas bland de absolut sämsta nationerna i mästerskapet. Våra grannar i öst vinner Grupp A och vidare till åttondelsfinalen följer Nya Zeeland tack vare hemmaplansfördelen. 

Så avgörs grupp A i dam-VM 2023 

Grupp A inleds med VM:s öppningsmatch där Nya Zeeland möter Norge, den 20 juli på Eden Park i Auckland. Alla nationer i gruppen möter varandra en gång, vilket innebär tre matcher per land. De två bästa lagen i gruppen går vidare till åttondelsfinal. Gruppens trea och fyra får packa väskorna efter gruppspelets slut, deras VM-äventyr tar då slut för denna gången.  

Besök våran sida: Dam VM fotboll speltips för att se vårat tips på grupp A.

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till FastBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

Kommentarer

Feedback